Skleník VITAVIA TARGET 5000 PC 4 mm strieborný

Skleníky radu TARGET sú zaradené do kategórie PREMIUM. Ide o značkový skleník od renomovaného výrobcu VITAVIA GARDEN LTD z Veľkej Británie. Skleník je vyrobený z eloxovaných hliníkových profilov, presklenie je z tepelno-izolačných dvojstenných komôrkových polykarbonátových dosiek sily 4 mm. Polykarbonátové presklenie je do hliníkových H-profilov zasunuté po obvode, s výnimkou krajných polí a čela skleníka, kde je presklenie zaistené pevnou polykarbonátovou lištou. Jedná sa o veľmi kvalitné riešenie, ktoré významne zvýšilo celkovú pevnosť a stabilitu celého skleníku voči vetru a aj snehovému zaťaženie.

Uchycení polykarbonátuPolykarbonát - veľmi kvalitný dvojstenný polykarbonát s UV filtrom (nekrehne, nežltne). Z dôvodu zaistenia maximálnej kvality presklenia tohto modelu skleníka je presklenie vyrobené firmou LANIT PLAST, s.r.o. z komôrkového polykarbonátu Marlon (výrobca Brett Martin - Veľká Británia) alebo z polykarbonátu SUNLITE (výrobca Palram Europe - Veľká Británia / Nemecko). Spoločnosť LANIT PLAST, s.r.o. je od roku 1999 jedným z najväčších oficiálnych dovozcov polykarbonátu do SR (ako regionálny partner ich výrobcov) a disponuje preto vlastnými technickými skúšobnými protokoly z českých štátom akreditovaných skúšobní. Ide tak o jedny z mála skleníkov na českom trhu, ktoré sú osadené kvalitným polykarbonátom s na krytie českou certifikáciou.

Smluvní záruka 10 let na nerozbitnost polykarbonátu krupobitím

Osvědčení SZÚ

Smluvní záruka 15 let na AL konstrukci

Skleník dodávame kovovo strieborný (eloxovaný hliník).

Obsahom balenia sú jednokrídlové posuvné dvere (š x v otvore = 61 x 161 cm), AL profily, presklenie, 1 strešné ventilačné okienko s manuálnym otváraním, všetok spojovací materiál + pozinkovaná základňa. Ku skleníku je možné dokúpiť rad nadštandardného príslušenstva - poličky, regály, ďalšie vetracie strešné aj bočné okienka, automatické otvárače k týmto okienkam, odkvapové sady, teplomery, vlhkomery, zavlažovacie zariadenia, elektrické odporové vykurovanie pôdy.

Skleník dodávame ako stavebnicu s podrobným montážnym návodom. Balené v papierovom kartóne.

Prezentáciu skleníka TARGET môžete vidieť na videu tu: https://www.youtube.com/watch?v=Pr0JtOUfFQ4

Upozornenie:
1) Ak máte v úmysle stavbu murované alebo betónové podmurovky, tak ju stavajte až po zakúpení skleníka a po montáži oceľovej základne (alebo konštrukcie skleníka). Uvádzané rozmery skleníka sú max vonkajšie rozmery skleníka a nemôžu byť použité pre vymeranie a stavbu podmurovky.

2) V prípade používania prírodných hnojív (konský / kravský hnoj, slepičince, apod.), Umelých hnojív, pesticídov, herbicídov a iných chemikálií, môže po dlhšej alebo aj kratšej dobe dochádzať ku korózii oceľových dielov skleníka (základňa, skrutky, a pod.).

Technické parametre:
Kategória: Hliníkové skleníky

Hmotnosť: 47kg
Farba: strieborná
Str. okná: 1x
Zastavaná plocha: 4.96m2
Šírka (vonkajší): 1.93
Dĺžka (vonkajší): 2.57
Výška (vonkajší): 1.97
Dvere: jednokrídlové posuvné
Šírka dverí: 0.61
Výška dverí: 1.61
Ukotvenie presklenia: presklenie zasunuté v AL profile
Materiál konštrukcie: eloxovaný hliník
Materiál presklenia: komôrkový polykarbonát 4 mm
Záruka na konštrukciu: 15 rokov na vybrané vlastnosti AL konštrukcie
Záruka na presklenie: zmluvnú - 10 rokov na nerozbitnosť krupobitím
Výrobca: Vitavia Garden
Základňa pribalená: áno