Scheppach BPS2540Li 40 V akumulátor lítium-iónový 2,5 Ah

40 V akumulátor lítium-iónový 2,5 Ah

HDSC technology- najnovšie profesionálne technológie pre elektronickú reguláciu výkonu a ochranu pri nabíjaní u lítiových akumulátorov. Výsledkom je nielenprecízne priebeh nabíjania,kedy je neustále monitorovaný každý jednotlivý článok v batérii a podľa aktuálnych potrieb dobíjaný, ale aj unikátny riadenie výkonu, kedy sa batéria dokáže optimálne prispôsobiť ktorémukoľvek stroji z rady Scheppach 40V a poskytnúť vždy maximálny výkon a využiť maximálne svoju kapacitu . Ďalšímpozitívnym dopadomtechnológie HDSC je zvýšenie životnosti akumulátora, maximálne predĺženie doby chodu stroja na jedno nabitie a ochrana samotnej batérie pred preťažením alebo prehriatím.

Ukazovateľ stavu nabitia- jednoduchá indikácia stavu nabitia batérie pomocou 4 integrovaných LED diód. Indikátor nie je súčasťou stroja, ale batérie, takže môžete zistiť okamžitú kapacitu batérie bez toho ju musíte vkladať do stroja.

Výkonné články batérie- kvalitné lítium-iónové články spolu s chytrou elektronikou umožňujú okamžitý prísun potrebnej energie aj vo chvíli skokového zvýšenia potrebného výkonu. Články sú chránené odolnou konštrukciou batérie s vstavanou ochranu proti nárazu.

Jedna 40 V batérie poháňa všetko- je veľa systémov, kde Vám stačí jedna batéria na celú škálu náradia. Vďaka chýbajúce alebo lacné elektronike sa často stane, že batéria s niektorým strojom funguje dobre, ale s iným nie. Je to preto, že v odberových krivkách rôznych druhov strojov sú obrovské rozdiely. Vďaka vyspelej elektronike batérie"spozná", v ktorom stroji Scheppach je a dokonale sa mu prispôsobí. Vy tak dostanete z každého stroja maximálny výkon aj pracovnú dobu.