Scheppach MP46-40Li aku kosačka 40 V s mulčovaním a bočným vyhadzovaním

MP46-40Li - aku kosačka 40 V s mulčovaním a bočným vyhadzovaním Scheppach MP 46-40Li je skvele vybavená, tichá a výkonná 40 V akumulátorová kosačka, vhodná na menšie a stredné pozemky. Vďaka absencii elektrického kábla ide o najpohodlnejšia cestu k údržbe vašej záhrady.

Precízne, rýchlo a bez zbytočného hluku a splodín pokosíte svoj trávnik a susedia o tom takmer nebudú vedieť. Kosačka je nielen vybavená možnosťou kosenia a zberu, ale môžete s ňou aj mulčovať alebo vyhadzovať trávu bočným vyhadzovaním. Pre jednoduchú manévrovateľnosť a komfort pri práci má veľké zadné kolesá, mäkčená a ľahko zložiteľná riadidlá, centrálne nastavenie výšky v ôsmich krokoch, veľký zberný kôš s indikátorom naplnenia a odolné plechové šasi.

Pod krytom na batérie sa skrýva jeden slot slúžiace pre pohon stroja a druhý pre uloženie náhradné batérie, ktorá je tak vždy pri ruke. Ako ostatné aku stroja, aj tu je výhoda ľahkého štartu len stlačením tlačidla, tichého chodu bez emisií a nízkych vibrácií. To všetko bez nutnosti kupovať ďalšie spotrebný materiál (žiadne oleje, filtre, sviečky alebo benzín). Stroj je možné používať s lítium-iónovými batériami Scheppach 2,5/4 Ah.

Stroj sa dodáva bez batérie a nabíjačky.

Podmienky predĺženej záruky nájdete tu .

Technické parametre:
Záber: 46 cm
Typ akumulátora: lítium-iónový 40 V
Objem koša: 55 l
Typ motora: aku 40 V
Výška kosenia: 25-75 mm
Nastavenie výšky kosenia: central. 8 pozícií
Pojazd: Nie
Podvozok: oceľový
Plne zložiteľná ergon. riadidlá: Áno
Mulčovanie: Áno
Bočné vyhadzovanie: Áno