Aku čerpadlo Ryobi R18TP-0 aku 18V ONE+

Aku čerpadlo R18TP-0 od spoločnosti Ryobi je moderný nástroj, ktorý je súčasťou série ONE+ a je navrhnutý pre efektívny a bezpečný prenos tekutín.

Hlavné vlastnosti:

  1. Bezpečnostné poistky : Výrobca kladie dôraz na bezpečnosť, čo je zrejmé z trojnásobného poistného systému, ktorý zabraňuje suchému behu, prehriatiu a preťaženiu čerpadla. To nielen zaisťuje dlhšiu životnosť čerpadla, ale tiež znižuje riziko poškodenia alebo nehôd.

  2. Vodotesnosť : Veko chrániace batériu pred vodou je skvelým doplnkom, ktorý zvyšuje spoľahlivosť čerpadla a znižuje riziko poškodenia batérie a celého čerpadla.

  3. Hmotnosť a prenosnosť : S váhou iba 0,6 kg je R18TP-0 jedným z najľahších čerpadiel na trhu. Táto hmotnosť robí čerpadlo ľahko prenosným a vhodným pre rôzne aplikácie.

  4. Výkon : Čerpadlo ponúka pôsobivý výkon s možnosťou prečerpania až 1500 litrov tekutiny za hodinu, čo je vynikajúce pre väčšinu bežných aplikácií.

Aku čerpadlo Ryobi R18TP-0 je vynikajúcou voľbou pre každého, kto hľadá spoľahlivý, výkonný a pritom bezpečný nástroj na prenos tekutín. Jeho konštrukčné vlastnosti a bezpečnostné opatrenia z neho robia jedno z najlepších čerpadiel v jeho kategórii na trhu. Pre tých, ktorí už vlastnia produkty z radu ONE+ od Ryobi, je to skvelý doplnok k ich existujúcim nástrojom.

Balenie neobsahuje batériu a nabíjačku!

Parametre:

  • Typ motora: aku 18 V
  • Max. výška sania : 2 m
  • Max. výška: 14 m
  • Prietok : 1500 l/hod
  • Max. teplota média : 35 °C