Priamočiara píla Scheppach JS600

Priamočiara píla Scheppach JS600 je ľahká univerzálna elektrická priamočiara píla. Je vhodná na rezanie plastov, kovových materiálov a dreva. Vďaka konštrukcii píly je možné rezať v mnohých rôznych uhloch, vykonávať dlhé paralelné rezy alebo oblúkové rezy. Motor s výkonom 600 W s kvalitným medeným vinutím dovoľuje prácu aj v tvrdých materiáloch.

Priamočiara píla Scheppach má jednoduché jednoručné ovládanie, elektronické nastavenie rýchlosti, zámok na spínači pre pohodlné ovládanie a 4-stupňové nastavenie predkmitu pre nastavenie výkonu rezania v rôznych materiáloch. Kvalitná základová doska sa dá ľahko nastaviť na pokosové rezanie až pod uhlom 45°. Rovnako výmena pílového plátku je jednoduchá, vďaka systému rýchloupínania. Rukoväť má komfortné protišmykové zóny. Píla je vybavená adaptérom na odsávanie na prácu v bezprašnom prostredí.

Štandardná výbava: 3x pílový plátok drevo, 3x pílový plátok kov, adaptér na odsávanie, imbusový kľúč

Elektrické ručné náradie Scheppach
Vynikajúca kvalita, vyspelé technológie, skvelá ergonómia a priaznivá cena
Rad elektrického náradia Scheppach bol vyvinutý s veľkou starostlivosťou k požiadavkám jeho užívateľov. Takže či už ste bežný hobby užívateľ alebo náročný remeselník, vždy si budete istý, že kúpou náradia Scheppach volíte ideálny mix priaznivej ceny, kvalitných komponentov, vyspelé technológie, ergonómia, bezpečnosti a dlhej životnosti.

Navyše dostanete 4-ročnú záruku a kvalitný záručný aj pozáručný servis garantovaný jedným z najväčších európskych výrobcov dielenského náradia - nemeckou spoločnosťou Scheppach .

Podmienky predĺženej záruky nájdete tu.

Parametre:
Príkon : 600 W
Počet kmitov: 0-2800 kmit/min
Dĺžka kmitu: 19.5 mm
Prerez v dreve: 65 mm
Prerez v kove: 8 mm
Prerez v plaste: 8 mm
Nastavenie predkmitu: 4 stupne
Nastavenie uhla: 0° - 45° (vľavo aj vpravo)