Scheppach RO1200 elektrická hornej fréza 1200 W

Elektrická horná fréza 1200 W je výkonná a veľmi dobre vybavená horná fréza, ktorá je vhodná na frézovanie drážok, hrán, pozdĺžnych otvorov a profilov a tiež k frézovanie kopírovaním na povrchu obrobkov, ako je drevo, plast, ľahké stavebné hmoty alebo farebné kovy. Má plynule regulovateľnou hĺbku frézovania, elektronickú reguláciu otáčok, aretáciu vretena pre jednoduchú výmenu nástrojov a odsávací adaptér pre prácu v bezprašnom prostredí. Výkonný motor 1200 W s kvalitným medeným vinutím umožňuje prácu aj s drevom s vyššou tvrdosťou. Ergonomické rukoväte majú protišmykovú vrstvu a umožňujú tak presné a bezpečné vedenie stroja. Ľahké je aj nasadenie príslušenstvo, ako je kopírovacie objímka alebo paralelný doraz. Frézka sa dodáva s bohatou dodatočnou výbavou.

Štandardná výbava: 3x fréza 12/14/16 mm, 2 x upínacie klieština 6/8 mm, kopírovacie objímka, paralelný doraz, kľúč, adaptér na odsávanie

Elektrické ručné náradie Scheppach
Vynikajúca kvalita, vyspelé technológie, skvelá ergonómia a priaznivá cena. Rad elektrického náradia Scheppach bola vyvinutá s veľkou starostlivosťou k požiadavkám jeho používateľov. Takže nech už ste bežný hobby používateľ alebo náročný remeselník, vždy si budete istý, že kúpi náradie Scheppach volíte ideálny mix priaznivé ceny, kvalitných komponentov, vyspelé technológie, ergonómia, bezpečnosti a dlhej životnosti. Navyše dostanete 4-ročnú záruku a kvalitný záručný aj pozáručný servis garantovaný jedným z najväčších európskych výrobcov dielenského náradia - nemeckou spoločnosťou Scheppach.

Podmienky predĺženej záruky nájdete tu.

parametre:

Príkon: 1200 W
Otáčky: 9000-30000 ot/min
Regulácia otáčok: Áno
Zdvih: 0-60 mm
Klieština: 8 mm