Rázový uťahovač Scheppach IW900 900 W 1/2“

Rázový uťahovák Scheppach 900 W 1/2“ je veľmi výkonný elektrický rázový uťahovák. Vďaka svojmu výkonu 900 W a konštrukcii je schopný vyvinúť mnohonásobne väčší uťahovací moment ako bežná vŕtačka a hodí sa tak na komfortné uťahovanie alebo povoľovanie bežných aj pevnostných skrutkových spojov. Využitie má tak nielen doma av bežnej dielni, ale aj v kovorobnej výrobe, v servisoch, pri opravách techniky, pri montáži kovových alebo drevených konštrukcií a pod. Ľahko sa s ním povolia aj zašlé alebo zahrdzavené skrutky. Vďaka absencii spätného rázu (bežné pri vŕtačkách) nezaťažuje zápästie a práca je tak veľmi pohodlná.

Rázový uťahovák je dobre vyvážený, má ergonomickú rukoväť s protišmykovými zónami, upínací štvorhran 1/2", ľavý a pravý chod, sponu na zavesenie, celokovovú prevodovku a motor s kvalitným medeným vinutím. Stroj sa dodáva v praktickom plastovom kufri aj so 4 nástrmi. (orechy).

Štandardná výbava: 4x nástrčkový kľúč (17, 19, 21, 23 mm), plastový kufor

Elektrické ručné náradie Scheppach
Vynikajúca kvalita, vyspelé technológie, skvelá ergonómia a priaznivá cena Rad elektrického náradia Scheppach bol vyvinutý s veľkou starostlivosťou k požiadavkám jeho užívateľov. Takže či už ste bežný hobby užívateľ alebo náročný remeselník, vždy si budete istý, že kúpou náradia Scheppach volíte ideálny mix priaznivej ceny, kvalitných komponentov, vyspelé technológie, ergonómie, bezpečnosti a dlhej životnosti. Navyše dostanete 4-ročnú záruku a kvalitný záručný aj pozáručný servis garantovaný jedným z najväčších európskych výrobcov dielenského náradia – nemeckou spoločnosťou Scheppach.

Podmienky predĺženej záruky nájdete tu .

Parametre:

  • Príkon : 900 W
  • Otáčky : 2400 ot/min
  • Počet úderov: 4800 úd/min
  • Vreteno : 1/2". štvorhran
  • Max. uťahovací moment : 320 Nm
  • Skľučovadlo : M22