Scheppach PM600 elektrická leštička 125 mm

Scheppach PM 600 je ľahká, kompaktná a výkonná leštička 125 mm. Je ideálny na leštenie lakovaných povrchov, napr. Karosérií automobilov alebo motocyklov, leštenie podláh, chrómovaných povrchov, ďalej na odstraňovanie vosku z povrchov, odstraňovanie vodného kameňa a pod. S vhodným príslušenstvom aj na brúsenie dreva, plastov alebo kovov. Vďaka optimálnemu a medzi remeselníkmi najobľúbenejšiemu priemere leštiaceho kotúča 125 mm, možno ľahko leštiť aj komplikované povrchy alebo stiesnená miesta s horšou dostupnosťou. Vďaka štandardnému závitu M14 a kotúčmi so suchým zipsom leštička umožňuje jednoduchú inštaláciu iných kotúčov alebo brúsnych papierov, čo ďalej rozširuje možnosti jej použitia.

Motor má výkon 600 W a je vybavený kvalitným medeným vinutím. Rýchlosť otáčok sa dá regulovať v širokom rozmedzí, podľa povahy lešteného povrchu. Leštička má odolnú kovovú prevodovkou, ktorá zaisťuje vysoký krútiaci moment, rukoväť, ktorú je možné nastaviť do dvoch rôznych polôh (vhodná pre pravákov i ľavákov), ďalej ľahko nastaviteľný kryt kotúča bez použitia náradia, aretáciu vretena pre jednoduchú výmenu kotúča a multifunkčné bezpečnostný spínač s možnosťou uzamknutie pre pohodlnú prácu. Rukoväť má komfortné protišmykové zóny.

Stroj sa dodáva v praktickom plastovom kufri.

Štandardná výbava: 1x leštiaci kotúč, vlnený leštiaci návlek, postranné rukoväť, ochranný kryt, kľúč, plastový kufor

Elektrické ručné náradie Scheppach
Vynikajúca kvalita, vyspelé technológie, skvelá ergonómia a priaznivá cena. Rad elektrického náradia Scheppach bola vyvinutá s veľkou starostlivosťou k požiadavkám jeho používateľov. Takže nech už ste bežný hobby používateľ alebo náročný remeselník, vždy si budete istý, že kúpi náradie Scheppach volíte ideálny mix priaznivé ceny, kvalitných komponentov, vyspelé technológie, ergonómia, bezpečnosti a dlhej životnosti. Navyše dostanete 4-ročnú záruku a kvalitný záručný aj pozáručný servis garantovaný jedným z najväčších európskych výrobcov dielenského náradia - nemeckou spoločnosťou Scheppach.

Podmienky predĺženej záruky nájdete tu .

parametre:

Príkon: 600 W
Priemer kotúča: 125 mm
Regulácia otáčok: Áno
Otáčky: 1200-5000 ot/min
Vreteno: M14
Vnútorný priemer kotúča: 22 mm