Skrutkový kompresor A-K-MAX 7.5-10-500F K (IE3)

Priamo spojený koaxiálny skrutkový kompresor s tlakovou nádobou a kondenzačné sušičkou je plne bezúdržbový pri maximálnej energetickej efektivite. Štandardne dodávaný s elektronickým riadiacim systémom ET IV s ovládaním tlakového senzora, ktoré zabránia preťaženiu motora, znižuje opotrebenie a predlžuje životnosť kompresora.

Termostaticky riadený radiálny ventilátor zaisťuje vysoký chladiaci výkon pri minimálnom hluku. IE3 motor "made by ABB". Optimálna prevádzková teplota vďaka termostaticky riadenému ventilátora, optimálnemu vedenie chladiaceho vzduchu a veľkému výmenníka tepla vedie k dlhšej životnosti a nižším výkyvom teploty oleja.

Štandardne dodávaný s prídavným chladičom, ktorý znižuje potrebu sušenie a filtrácia stlačeného vzduchu. Počítadlo prevádzkových hodín, ktoré rozlišuje medzi chodom naprázdno a zaťažením, umožňuje presné dodržanie intervalov údržby - údržbové upozornenie sa automaticky zobrazí na displeji po uplynutí daného intervalu.

Štandardne dodávaná kontrola smeru otáčania zamedzí prípadnému poškodeniu pri uvedení kompresora do prevádzky. Optimálne prístupnosť a jednoduchá montáž aj demontáž všetkých dôležitých dielov uľahčuje údržbu i servis. Kompaktné vonkajšie rozmery uľahčujú prepravu a ustavenie kompresora.

Technické parametre:
Max. prevádzkový tlak: 10 bar
Prípojka vzduchu: 3/4 "
Plniaci výkon cca: 1050 l / min
Objem tlakovej nádoby: 500 l
Príkon: 7.5 kW
Elektrické pripojenie: 400 V
Rozmery (š × v × h): 2000 × 1500 × 650 mm
Hmotnosť: 340 kg
Hladina akustického tlaku LPA (4 m): 62 dB (A)