Nabíječka a startovací zdroj GYS NOMAD POWER PRO 45

Malý, ale výkonný prístroj s akumulátorom pre pomocné štartovanie vozidiel 12 V prúdom až 400 A, s výstupom 5,0 V pre nabíjanie mobilov, notebookov, PC atď. A s LED svietidlom. NOMAD 45 funguje ako záložný zdroj energie a pomocné štartovacie zariadenia, takže batéria ako klasická nabíjačka nenabíja, iba batériám pomôže pri vybití, tak aby sa naštartovali a batérie sa potom dobíja jazdou. NOMAD 45 je pomocný štartovací zdroj (booster) 12 V pre osobné automobily s benzínovými aj dieselovými motormi (do objemu 4l), motocykle, štvorkolky, záhradné traktory, kosačky a pod.

Lítiová batéria predstavuje výnimočný pomer výkon / veľkosť. Nabíjačka má kompaktné rozmery a integrovanú baterku (1 LED) sa 3 osvetľovacími režimy. Nabíja sieťovou nabíjačkou 230 V alebo pripojením do zásuvky zapaľovača cigariet vozidla cca 4,5 hodiny. Nabíjačka má štartovacie funkciu Jump štart, vďaka ktorej umožňuje štartovanie vozidiel aj s hlboko vybitými batériami (až 2 V). Nabíjačka je kompatibilná s väčšinou batériu automobilov (klasické olovené s tekutým elektrolytom, gélové, AGM, Start & Stop].

Nabíjačka má USB výstup 5,0 V / 2 A pre nabíjanie smartfónov, tabletov, navigáciou atď. Uplatní sa tiež vo výstavných priestoroch autoservisov pre štartovanie nových vozidiel s vybitými batériami, v obytných vozidlách a pod. Nabíjačka má početné ochranné funkcie (proti iskreniu, skratu , prepólovaniu, preťaženiu, prepätiu, prehriatiu). Výhodou tejto nabíjačky je tiež mechanická odolnosť proti otrasom, nárazom a pod., Prevádzkovú spoľahlivosť a minimálne samovybíjanie (len cca 0,1% za mesiac i menej).


Technické parametre:

Rozmery: 20,2 x 14,5 x 5,5 cm
Hmotnosť: 0,82 kg
Štartovací prúd špičkový: 400 A
Napätie autobatérie: 12 V
Štartovací prúd: 200 A
Pojazdné: NIE