Nabíjačka a štartovací zdroj GYS NOMAD POWER 20

Ideálne nabíjacie zariadenie na cesty. NOMAD POWER 20 je externý havarijný zdroj, ktorý môže dobiť všetky vaše elektrické mobilné zariadenia - telefóny, tablety, fotoaparáty. Malý, ale výkonný prístroj s akumulátorom pre pomocné štartovanie vozidiel 12 V prúdom až 700 A, s výstupmi 5,0 V / 12V / 19 V pre nabíjanie elektronických prístrojov a LED svietidlom.

NOMAD 20 funguje ako záložný zdroj energie a pomocné štartovacie zariadenia, takže batéria ako klasická nabíjačka nenabíja, iba batériám pomôže pri vybití, tak aby sa naštartovali a batérie sa potom dobíja jazdou. NOMAD 20 je pomocný štartovací zdroj (booster) 12 V pre osobné automobily s benzínovými aj dieselovými motormi (do objemu 4l), motocykle, štvorkolky, záhradné traktory, kosačky a pod. Lítiová batéria predstavuje výnimočný pomer výkon / veľkosť. Nabíjačka má kompaktné rozmery a integrovanou baterku (2 LED) sa 3 osvetľovacími režimy. Nabíja sieťovou nabíjačkou 230 V alebo pripojením do zásuvky zapaľovača cigariet vozidla cca 6 hodín.

 
Nabíjačka má štartovacie funkciu boost, vďaka ktorej začína nabíjať ľahké vozidlá s 12V vybitým akumulátorom (kvapalinu, gél, AGM start / stop) priebehu niekoľkých sekúnd. Pri plne nabitej batérii boosteri až 10 štartovanie. Nabíjačka má USB výstup 5,0 V / 4 A pre nabíjanie smartfónov, tabletov, navigáciou atď., PC-pripojenie 19 V / 3,5 A a 8 konektorov pre nabíjanie väčšiny notebookov a pripojenie 12 V / 12 A pre napájanie všetkých 12 V spotrebičov (chladnička, televízia, ventilátor a pod.) napr. pri campingu. Výhodou tejto nabíjačky je tiež mechanická odolnosť proti otrasom, nárazom a pod., Prevádzková spoľahlivosť.
 

Technické parametre:

Rozmery (š x d x v): 22,5 x 9 x 3 cm
Hmotnosť: 0,68 kg
Štartovací prúd špičkový: 700 A
Kapacita vnútorných batérií: 6 Ah
Napätie autobatérie: 12 V
Štartovací prúd: 350 A
Pojazdné: NIE