Kompresor Airprofi 703/100/10 H

Rada AIRPROFI je určená pre profesionálov a zvlášť náročných užívateľov. AIRPROFI je značka kompresorov v mimoriadne robustnom prevedení, ktoré sú koncipované pre každodenné náročné profesionálne použitie.

Veľmi kvalitné prevedenie a vybavenie zaručuje dlhú životnosť všetkých kompresorov série AIRPROFI. Obojstranná antikorózna ochrana tlakovej nádoby žiarovým zinkovaním. Kvalitný sací filter s filtračnou kartušou zaisťuje čistý, nasávaný vzduch pri vysokom prietoku. Dvojstupňový a dvojvalcový výkonný agregát zo šedej liatiny v spojení s nízkymi otáčkami zaručuje maximálne pokojný beh a dlhú životnosť. Chladič s veľkoplošnými chladiacimi lamelami zaisťuje nízku teplotu vzduchu na vstupe do tlakovej nádoby. Pružné pancierované hadicové vedenie s tepelnou ochranou odolné proti vibráciám zaručuje dlhú životnosť. Rozbehový kondenzátor a rozbehový odľahčovací ventil uľahčujú rozbeh.
 
AIRCRAFT® ako prvý výrobca ponúka kompresory série AIRPROFI sériovo vybavené tlakovými nádobami s vnútorným aj vonkajším žiarovým zinkovaním. Tým zaručujeme dlhodobú antikoróznu ochranu. U série AIRPROFI získate záruku 15 rokov proti prehrdzaveniu. Veľké koleso vetráku a vedenie vzduchu zaisťujú optimálne chladenie kompresora. Stabilný riaditeľný podvozok s parkovacou brzdou v spojení s veľkými kolesami a pneumatikami plnenými vzduchom umožňuje pohodlnú prepravu (kompresor sa za jazdy nemusí nadvihovať). Kvalitný elektromotor s vysokým krútiacim momentom je chránený motorovým ističom pred prehriatím a preťažením. Ergonomicky vhodne tvarované predĺžené držadlo pre pohodlnú a bezpečnú prepravu a gumová rukoväť zamedzuje prekĺznutiu.

Na kompresoru sú použité iba pevné skrutkové spoje (žiadne hadicové spojky). Filtračným regulátorom tlaku (v dodávke) možno plynulo nastavovať pracovný tlak, pri súčasnom odlučovanie nečistôt, oleja a kondenzátu. Dva prehľadné manometre ukazujú pracovný tlak a tlak vo vnútri tlakovej nádoby. Tri odberné miesta tlakového vzduchu pre filtrovaný tlakový vzduch, filtrovaný a olejovaný stlačený vzduch a jeden priamy výstup tlakového vzduchu z tlakovej nádoby. Sériovo u všetkých odberných miest s jednoručnými bezpečnostnými spojkami vybavenými podľa DIN EN 983. Vďaka odvzdušňovací technológii s dvoma oddelenými aretačnými systémy je dosiahnutá vyššia bezpečnosť práce.

Rozsah dodávky
odľahčovací ventil
Tlakovým spínač CONDOR
silentbloky

Technické dáta:
Kompresný systém: HOS
Sací výkon: 650 l / min
Plniaci výkon cca: 520 l / min
Maximálny prevádzkový tlak: 10 bar
Objem tlakovej nádoby: 100 l
Valce / stupne: 2/2
Otáčky: 950 ot / min
Príkon: 4 kW
Elektrické pripojenie: 400 V
Rozmery (š × v × h): 1120 × 960 × 460 mm
Hmotnosť: 98 kg
Hladina akustického tlaku LPA (4 m): 83 dB (A)