Stick 350 cel pws

Stick 350 cel pws - 100% vhodné na stavenisko a na využitie generátora vďaka rozšírenému rozsahu sieťového napätia. Celulózové elektródy: 100% istota zvislého zvaru. Možnosť nastavenia funkcií Arcforcing a HOTSTART. Antistick. Přepínání pólov na prístroji alebo na diaľkovom ovládači. Cena je uvedená za samostatný stroj.


Ovládanie Stick 350 cel (pws)
Klasické ovládanie
Intuitívne užívateľské rozhranie.
Priamy prístup ku všetkým zváracím parametrom pomocou otočných ovládačov.

Tvrdý a spoľahlivý každodennú prevádzku na stavenisku a na montáži je doménou nezničiteľných profesionálov na ručné elektrické zváranie v kovovej skrini. Zváracie elektróda spoľahlivo zapaľuje aj pri použití dlhých prívodných sieťových káblov a pri použití generátora. Invertorová technológia EWM s digitálnou reguláciou zaisťuje stabilný oblúk, a tým i bezproblémové zváranie aj pri použití špeciálnych elektród. Modelové varianty CEL vytvorí stopercentnú zvislý zvar aj pri použití celulózovej elektród.


Prednosti

Optimum pre každé stavenisko
Úzka konštrukcia a jednoduché prenášanie za stabilnú nosnú tyč. To je partner pre takmer každé stavenisko. Pre prúdové zdroje EWM nepredstavuje kolísanie siete žiadny problém. Zvárajú spoľahlivo aj pri pripojení k slabej sieti alebo k nadmerne dlhému káblu. Premyslený systém ventilácie zaisťuje dlhú dovolenku dobu zapnutia a navyše chráni pred znečistením.

Funkcia Antistick - zvárame ako profesionáli
Veľmi jednoduché zváranie. Oblúk horí pokojne, obalená elektróda sa nelepí a nevyžíhá.

Spoľahlivé zapálenie a vynikajúce zváracie vlastnosti
Digitálna invertorová technológia dodáva všetkým typom elektród optimálnu charakteristiku oblúka, umožňuje dosiahnutie spoľahlivého a stabilného oblúka a vytvorenie dobre spracovateľné tavného kúpeľa. Vysoké napätie naprázdno a funkcie HOTSTART sú zárukou trvalo spoľahlivého zapaľovania.

Arcforce: Tuning pre každú elektródu
Využitím technológie Arcforce môžu dosiahnuť všetky typy elektród optimálnych zváracích vlastností. Bez skratov najmä u rutil-celulózových elektród.

Bezpečnú a spoľahlivú prevádzku
Nenáročná údržba a dlhá životnosť: Tepelne ovládané ventilátory a chránené umiestnenie elektronických súčastí zabraňuje prístupu prachu a ponúka tak vysokú spoľahlivosť prevádzky. Integrovaný snímač teploty je perfektnou ochranou proti preťaženiu.

Horúci štart na dosiahnutie najlepšej kvality
Variabilné funkcie horúceho štartu (možnosť nastavenia prúdu a času) spoľahlivo zapáli elektródu a zaistí najlepšiu kvalitu už od začiatku zvaru vďaka perfektnému natavenie. Chyby zvarov a vznik studených spojov nemajú šancu, prevýšenie zvaru je redukované do značnej miery.


Výhody

Pohodlná preprava
Praktické nosné držiaky, stabilné nosné tyče a popruhy, úzky a pohodlný tvar.

Kovový kryt: Robustný s dlhou životnosťou
Ideálny na stavbu, fosfátovaná oceľový plech odolný proti korózii s práškovou povrchovou úpravou - pritom odolný proti poškriabaniu a rázom, a napriek tomu mimoriadne ľahký.

Premyslená konštrukcia krytu
Prach sa dovnútra nedostane. Uzavretá skriňa, zvýšené vstupné otvory chladiaceho vzduchu s kombináciou lamiel a mriežky.

Bezpečnú a spoľahlivú prevádzku
Integrované regulátory teploty chráni pred preťažením a predlžujú dobu zapnutia.

Jednoduché ovládanie zváracieho prístroja
Dokonalý prehľad: Intuitívne, ovládanie jediným tlačidlom, displej, široký rozsah funkcií.

Najlepšia ochrana
Ovládacie a pripojovacie prvky sú chránené pred poškodením zapustením.

Technické parametre:

Rozsah nastavenia zváracieho prúdu Ručné zvárání elektrodou: 20 - 350 A
Doba zapnutia za okolitej teploty 25 °C 40 °C
30 % - 350 A
60 % - 250 A
100 % - 190 A
Sieťová frekvencia 50 / 60 Hz
Sieťová poistka (pomalá) 3 x 25 A
Sieťové napätie (tolerancia) 3 x 400 V (-25 % - +20 %)
Max. pripojovací výkon 17,8 kVA
Odporúčaný výkon generátora 23,7 kVA
Rozmery prístroja DxŠxV 700 x 230 x 455 mm
Hmotnosť prístroja 37,5 kg
Krytie IP 23
Trieda izolácie H
Normy IEC 60 974-1 / IEC 60 974-10 / CE / Symbol S