Pico 300 cel

Pico 300 ciel je 100% vhodné na stavenisko a na využitie generátora vďaka rozšírenému rozsahu sieťového napätia. Digitálne ovládanie s veľmi jednoduchou obsluhou a displej so zobrazením zváracieho prúdu a napätia. Zváranie metódou WIG (Liftarc). Celulózové elektródy: 100% istota zvislého zvaru. Možnosť nastavenia funkcií Arcforcing a HOTSTART. Antistick. Prívodný kábel 5 m.

Ovládanie Pico 300 cel
Najjednoduchšie obsluha s maximálnym komfortom
Intuitívne užívateľské rozhranie s ovládaním jedným tlačidlom.
Navigácia postupu obsluhy pri nastavovaní parametrov zvárania.
Reprodukovateľné nastavenie všetkých parametrov zvárania na digitálnom displeji.


Zariadenie PICO 162 a 180, malí siláci značky EWM, sú sotva väčšie ako škatule od topánok, a pritom predstavujú skutočnú musí váhu. Mimoriadne šikovné invertorové prúdové zdroje sú skutoční všeumělové. Výkonom 160 alebo 180 ampér kladú vo svojej triede nové rozmery. Vynikajúce zváracie vlastnosti, veľký rozsah sieťového napätia a jednoduchá manipulácia robia na montáži zo systému PICO odborníka na ručné elektrické zváranie. Univerzál: Zariadenie PICO 162 MV (Multi-Volt-Variante) identifikuje automaticky špecifická miestna sieťová napätie v rozsahu 115 až 230 voltov.


Prednosti

Funkcia Antistick - zvárame ako profesionáli
Veľmi jednoduché zváranie. Oblúk horí pokojne, obalená elektróda sa nelepí a nevyžíhá.

Arcforce: Tuning pre každú elektródu
Využitím technológie Arcforce môžu dosiahnuť všetky typy elektród optimálnych zváracích vlastností. Bez skratov najmä u rutil-celulózových elektród.

Špičkový zvar aj pri použití silných elektród
Pre zariadenia Pico nie sú ťažkostí ani 4milimetrové elektródy. Najmodernejšie technológie invertora s vynikajúcou dynamikou regulácie dodávajú stabilný oblúk. Aj zváranie s použitím ťažko zvariteľných rutilových alebo rutilcelulózových elektród je tak jednoduché.

Ľahký, prenosný, mobilné
Ľahká preprava do akéhokoľvek miesta použitia. Na rebríkoch alebo na úzkom lešenie, minimálne rozmery a nízka hmotnosť v robustnej plastovej skrini.

100% vhodný pre použitie na stavbách
Na najväčšej staveniska a do najtvrdších montážnych podmienok, pri použití prívodných sieťových káblov s dĺžkou do 50 m alebo priamo na generátora. Veľká tolerancia v oblasti výkyvov v sieti zabezpečuje perfektné výsledky zvárania.

Spoľahlivosť, bezpečnosť, úspora nákladov
Všetky elektrické súčasti sú mimoriadne chránené proti prachu. Tepelne regulovaný ventilátor zabraňuje zbytočnému nasávaniu nečistôt. Zrátané a podčiarknuté: Nenáročná údržba, spoľahlivú a bezpečnú prevádzku - dohromady úspory nákladov!


Výhody

Vysoký komfort pri prenášaní
Stabilné a pohodlný popruh, úzke a pohodlné prevedenie.

Moderný ergonomický kryt
Čelná a zadná časť prístroja z rázovo tuhého plastu so zaoblenými hranami a rohmi.

Nezničiteľné
Bočné plechy z hliníkového plechu s povrchovou úpravou práškovaním.

Inteligentná konštrukcia krytu
Optimalizované vedenie vzduchu pre dlhú dovolenku dobu zapnutia.

Ovládacie prvky
Mimoriadne stabilné, prehľadné a chránené usporiadanie.

Bezpečnú a spoľahlivú prevádzku
Integrované regulátory teploty chráni proti preťaženiu.

Cena je uvedená za samostatný stroj.


Technické parametre: