Buddy Arc 180 + káble 3m

Buddy Arc 180 je robustný a výkonný zvárací zdroj pre profesionálne zvárača. Zdroj je konštruovaný s využitím IGBT technológie pre zabezpečenie stabilného procesu zvárania. Buddy Arc 180 zaisťuje hladký priebeh jednosmerného prúdu, ktorý umožňuje zváranie väčšiny kovových materiálov ako sú nelegovanej a legovanej ocele či liatina. Stroj umožňuje použitie elektród v rozsahu 1,6 - 3,2 mm.

Vnútorné elektronické obvody sú chladené výkonným ventilátorom pre zvýšenie spoľahlivosti. Zdroj je vybavený termostatickými čidlami proti prehriatiu. Navyše je vybavený tromi chladiči pre intenzívnejšie chladenie. Skriňa zdroja je vyrobená z odolných materiálov a je vybavená madlom a komfortným ramenným popruhom pre ľahkú manipuláciu.

Funkcia HOT START a ARC FORCE sú nastavené automaticky v závislosti na nastavenej hodnote prúdu. Zaisťujú excelentnú zapálenie oblúka a vysokú stabilitu zváracieho procesu. Buddy Arc 180 umožňuje zváranie TIG s využitím funkcie zapálenia LiveTig. Pripojte kompatibilný horák TIG s plynovým ventilom, pripojte zdroj ochranného plynu a začnite zvárať.

Ovládací panel zdroje Buddy Arc 180 je jednoduchý a prehľadný s jedným ovládacím prvkom pre nastavenie hodnoty prúdu, kontrolkou zapnuté / vypnuté a kontrolkou prehriatiu a prepínačom metódy MMA / TIG.

Balenie obsahuje:

Napájací kábel 3m so zástrčkou
Zemniaci kábel 3m so svorkou
MMA kábel 3m s držiakom elektródy ESAB Comfort

Technické parametre:
Istenie 16 A
Rozsah zváracieho prúdu 5-180 A
Zaťažovateľ 60% 130 A
Zaťažovateľ 100% 125 A
Vstupné napätie 230 V
Rozmery 140x310x230 mm
Hmotnosť 3,6 kg 6,0 kg