Zvárací invertor Technology 236 HD Telwin

Zvárací invertor pre ručné zváranie obalenou elektródou (MMA). Invertor TELWIN TECHNOLOGY 236 HD je moderný, ľahký a prenosný pre ručné zváranie (MMA). Rôzne typy obaľovaných elektród a zváranie neodtavitelnou elektródou v ochrannej atmosfére argónu (TIG-DC). Invertory s označením CE umožňujú zváranie aj celulózové elektródou.

Prepínač pre zmenu dynamiky oblúka pre MMA a TIG. Invertory sú vybavené modernými funkciami pre automatickú reguláciu prúdu oblúka Hot Start, Arc Force (u rady TECHNOLOGY nastaviteľnými) a pre bezprúdové odtrhnutie elektródy pri jej prilepení Anti-Stick. Elektronickej ochrany proti preťaženiu, prepätiu a podpätie v sieti a tepelná ochrana. Invertor s typovým označením GE je vybavený obvody pre bezproblémové napájanie z mobilných generátorov.

Všetky zariadenia charakterizuje ľahké zapálenie oblúka, jeho vysoká stabilita až do najnižších hodnôt zváracieho prúdu a jeho plynulá a vysoko presná regulácia. Všetky uvedené invertorová zariadení nájdu najširšiu oblasť použitie ako v zámočníckych a opravárenských dielňach, tak na stavbách a v strojárskej výrobe. Rad TECHNOLOGY je konštruovaná tak, aby nežiaduce vonkajšie vplyvy prostredia boli pri prevádzke eliminované.
Vyniká vysokou stabilitou oblúka pri výkyvoch napájacieho napätia.

Popis:
Prenosný s madlom
ventilátor
Pre zváranie MMA a TIG
Pre elektródy: Rutil-basické-Nerez
tepelná poistka
Funkcia: Arc-Force, Hot-Start, Anti-stick
výstup DC
Veľmi stabilný zvárací prúd pri kolísaní napájacieho napätia

Technické parametry:

Napätie 230 V
Príkon pri 60% / max    4,2/6,6 kW
Napájací prúd pri 60% / max.    24/42 A
Napätie naprázdno max. 81 V
Svařovací proud 5-200 A
Výkonová využiteľnosť - zaťažovateľ
pri teplote okolia 40 ° C

200 A při 35 %, 140 A při 60% 

Potrebný výkon elektrocentrály 8 kW
Elektródy Ø 1,6-4 mm
Trieda izolácie H
Krytie IP 23
Váha 6,2 kg
Rozmery 385x150x265 mm