Zvárací invertor 160A Set

Zvárací invertor 160A kompaktný, ale veľmi výkonný prístroj pre ručné zváranie obalenou elektródou (MMA), najčastejšie rutil alebo v priemere o 4 mm od 1,6 do 160A Zvárací prúd. Nesporná výhoda zváranie invertor 160A je jej nízka hmotnosť iba 6 kg, čo zaručuje vysokú mobilitu a schopnosť pracovať aj v ťažko prístupných miestach.

Štandard zváranie Invertor zváracie káble a patrí k PROTECO let vybavený šklbe a držiak elektródy, ich napojenie na svářecímu invertor prebieha veľmi jednoducho prostredníctvom systému bajonetovú spojku (možnosť Zmena polarity), bežne používaný v takmer všetky lepšie zváračov.

Iné pozoruhodné vlastnosti zváranie invertor 160A je veľmi vysokú hodnotu zatěžovatele (X), ktoré sme dosiahli vďaka použitiu 2 ventilátory, pred a po usmerňovač. Pracovný cyklus je vlastne percent času medzi zváranie a chladenie v priebehu 10 minút, napríklad. elektródy 3 mm, 115 zváranie aktuálny, pracovný cyklus 60% znamená, že zváranie invertor 6minut zvaru a 4minutes je chladenie. Kľúčom je samozrejme, že táto hodnota je obyčajne merať a hodnotiť pri 25 ° c, ale zváranie invertor 160A dosahuje tieto vysoké hodnoty pri 40 ° c, čo v praxi znamená, že takmer nevyžaduje žiadne chladenie. Potrebu alebo lepšie pokrok indikátor označuje chladenia teplomer symbol umiestnený na prednom paneli, tu nájdete aj semaforu. Nastavenie Zvárací prúd intuitívne a pohodlne nastaviť pomocou potenciometra súvislý rozsah od 0 do 160A, v závislosti od priemeru elektródy.

Zváranie invertor 160A funkcie ANTI STICK držať aj elektródy zváraný materiál do zapálenia oblúka. Táto funkcia je unikátny tým, že obyčajné invertor alebo transformátor zváracie stroj a hlavne nemá jej neoceniteľná pre menej skúsených užívateľov, ktoré môžu významne pomôcť pri kvalita zvaru. 160a menič je vybavený tepelnú ochranu, ktorá ochráni elektroniku pred prehriatím. Zváranie invertor 160A pripojí k sieti pomocou integrovaných 3-core kábel káblom gumový plášť a uzemnenie elektrickej zástrčky, s prierezom jednotlivých vodičov sa byť 1,5 tuhnutia, vďaka svojej vysokej kvalite spracovania a teda vysoké hodnoty prúdov, odporúčame ochranu 16A istič s charakteristikou skrat (D).

Obsah balenia:

Kábel s uzemňovacím šklbe svorka
Kábel s držiakom elektród

Ochranný štít

Kladivo na zvary

Ramenný popruh

Technické parametre:
Hmotnosť: 6,9 kg
Prevádzkové napätie: 230 V ~ 50 Hz

Maximálne absorbuje aktuálne: 27,9 a

Svařovácího prúdový rozsah: 0-160 a

Max. vstrebáva prúd: 16,5 efektívne a

Menovité napätie: 78 v

Pracovný cyklus: 90 a 120A (100%) (60%), 160A (35%)

Zvárací priemer elektródy: 1.6 až 4 mm

Stupeň ochrany: IP m 21S