Zvárací invertor 140A Set

Zváracie invertor PROTECO 140A predstavuje kompaktný, ale veľmi výkonný prístroj pre ručné zváranie obalenou elektródou (MMA), najčastejšie rutil alebo priemerne 1,6-3, 2 mm až 140A zváranie aktuálne. Výhodou zváracieho invertoru 140A je jeho nízka váha len 4 kg, čo zaručuje vysokú mobilitu a schopnosť pracovať aj v ťažko prístupných miestach. Štandard zváranie Invertor zváracie káble a patrí k PROTECO let vybavený šklbe a držiak elektródy, ich napojenie na svářecímu invertor prebieha veľmi jednoducho prostredníctvom systému bajonetovú spojku (možnosť Zmena polarity), bežne používaný v takmer všetky lepšie zváračov.

Iné pozoruhodné vlastnosti zváranie invertor 140A je veľmi vysokú hodnotu zatěžovatele (X), ktoré sme dosiahli vďaka použitiu 2 ventilátory, pred a po usmerňovač. Pracovný cyklus je vlastne percent času medzi zváranie a chladenie v priebehu 10 minút, napríklad. 3 mm, elektródy, zváracie súčasné 100A, clo cyklus 60% znamená, že zváranie invertor 6minut zvaru a 4minutes je chladenie. Kľúčom je samozrejme, že táto hodnota je obyčajne merať a hodnotiť pri 25 ° c, ale zváranie invertor 140A dosahuje tieto vysoké hodnoty pri 40 ° c, čo v praxi znamená, že takmer nevyžaduje žiadne chladenie. Potrebu alebo lepšie pokrok indikátor označuje chladenia teplomer symbol umiestnený na prednom paneli, tu nájdete aj semaforu. Nastavenie Zvárací prúd intuitívne a pohodlne nastaviť pomocou potenciometra súvislý rozsah od 0 do 140A v závislosti od priemeru elektródy.

Zváracie invertor 140A funkcie ANTI STICK držať aj elektródy zváraný materiál do zapálenia oblúka. Táto funkcia je unikátny tým, že obyčajné invertor alebo transformátor zváracie stroj a hlavne nemá jej neoceniteľná pre menej skúsených užívateľov, ktoré môžu významne pomôcť pri kvalita zvaru. Zváranie meniča 140A je vybavený tepelnú ochranu, ktorá ochráni elektroniku pred prehriatím. Zváracie invertor 140A pripojí k sieti pomocou integrovaných 3-core kábel káblom gumový plášť a uzemnenie elektrickej zástrčky, s prierezom jednotlivých vodičov sa byť 1,5 tuhnutia, vďaka svojej vysokej kvalite spracovania a teda vysoké hodnoty prúdov, odporúčame ochranu 16A istič s charakteristikou skrat (D).

Technické parametre:
Hmotnosť: 4,9 kg

Prevádzkové napätie: 230 V ~ 50 Hz

Maximálne absorbuje aktuálne: 25,5 a

Svařovácího prúdový rozsah: 0-140 a

Max. vstrebáva prúd: 15.1 efektívne a

Menovité napätie: 78 v

Pracovný cyklus: 80 (100), 100A (60%), 140A (35%)

Zvárací priemer elektródy: 1.6-3,2 mm

Stupeň ochrany: IP m 21S

Obsah balenia:

Kábel s uzemňovacím šklbe svorka
Kábel s držiakom elektród

Ochranný štít

Kladivo na zvary

Ramenný popruh