Zvárací invertor CO2 Technomig 215 Dual Synergic

Microprocesorem riadený zvárací invertor CO2 MIG-MAG, Technomig 215 Dual Synergic Telwin, pre zváranie bez plynu aj s plynom, TIG DC / LIFT, pre zváranie obalenou elektródou MMA. Profesionálny stroj pre autoopravárenstvo a zámočnícke prevádzky. Invertorová zváračka CO2 pre zváranie metódou MIG-MAG, FLUX - bez plynu rúrkovým drôtom, pre tvrdé spájkovanie (BRAZING), pre zváranie obalenou elektródou (MMA), pre zváranie TIG DC-Lift. Zváračka obsahuje multiprocesné menič pre všetky uvedené druhy zvárania.

Táto zváračka je určená pre širokú škálu použitia od využitia v údržbe cez inštalatérske práce, zámočníctvo, opravy karosérií, tvrdé spájkovanie pozinkovaných plechov, zváranie hliníka, nerezu, režim bodovaní-stehovanie. Zváračka pracuje v synergickom režime-podľa jedného parametra nastaveného obsluhou sa automaticky nastaví ostatné parametre zváracieho procesu. Tieto prednastavené parametre sa dajú ručne korigovať obsluhou. Všetko je prehľadne zobrazené na displeji zváračky.

Hlavné funkcie zváračky:
17 synergických zváracích programov nastavených od výrobcu s možnosťou ručnej korekcie.
Hlavné parametre sa zobrazujú na displeji.
Funkcia dohorievanie oblúka (Burn back), nastavenie elektronickej reaktancie, nastaviteľná doba dofuku plynu, voľba režimu 2/4 takt, režim bodovaní-stehovanie.
Zváračku možno použiť s napájaním z elektrocentrály pri kolísaní napájacieho napätia + - 15%.

Úplne jednoduché ovládanie vďaka synergickému nastavenie zváračky. (Nastavením hrúbky zváraného materiálu sa automaticky nastaví ďalšie parametre zváracieho procesu). Nastavenie je možné ručne korigovať podľa špecifických podmienok. Továrenské konfigurácia nastavená pre zváranie bez plynu s rúrkovým drôtom FLUX. Po jednoduchej zmene polarity je zváračka nachystané pre zváranie s plynom MIG-MAG. 17 prednastavených synergických programov s možnosťou korekcie. Nastaviteľný nábeh zváracieho prúdu, nastaviteľná elektronická reaktancie, 2/4 takt, dofuk plynu. Pre cievky drôtu max. 15 kg. Nastavenie dohorení oblúku Burn back. Funkcia bodovania-stehovanie. Vďaka plynulo nastaviteľnému zváraciemu prúdu od 20 A možno vykonávať tvrdé spájkovanie bez poškodenia pozinkovaného materiálu za použitia spájkovacieho drôtu. Ďalej je možné zvárať: oceľ, nerez, hliník, pozink.

Výbava:
svářecí invertor
kompletné horák 3 m s EURO koncovkou

Technické parametre:
Napätie 230 V
Príkon 60% / max. 2,6 / 5,2 kW
Primárny prúd 60% / max. 16/31 A
Napätie naprázdno 62 V
Zvárací prúd 20-220 A

Výkonová využiteľnosť - zaťažovateľ pri teplote okolia 40 ° C: 180 A pri 20%, 105 A pri 60%

Zvárací drôt oceľ Ø 0,6-1 mm
Zvárací drôt nerez Ø 0,8 mm
Zvárací drôt hliník Ø 0,8-1 mm
Trubičkový drôt FLUX Ø 0,8-1,2 mm
Spájkovacie drôt CuSi3 CuAl8 Ø 0,8 mm
Pre cievky drôtu do 15 kg
Priemer obaľované elektródy 1,6-4 mm
Odporúčané istenie 32 A
Trieda izolácie H
Krytie IP 23
Rozmery 770x270x600 mm
Váha 25 kg