Elektrocentrála digitálna invertorová HERON 1,8HP / 1,1 kW

Zháňate sa po elektrocentrále s nízkou hmotnosťou, malými rozmermi, mimoriadne tichým chodom a minimálnou spotrebou? Potom bude pre Vás elektrocentrála Heron 8896218 tým pravým riešením. Svoje využitie nájde pri rekreácii (chaty, karavany, lode a pod.) A tiež na expedíciách.

Potrebujete tiež napájať citlivú elektroniku? Dokonalá kvalita napätia, zaistená invertorovým systémom vyhladenia výstupnej krivky umožňuje použitie elektrocentrály tiež pre tieto účely, takže budete môcť napájať aj výpočtovú techniku či lekárske vybavenie. Nebaví Vás už platiť vysoké čiastky za prevádzku elektrocentrály? Určite Vás teda poteší, že vďaka funkcii inteligentnej regulácie otáčok v závislosti na spotrebe je táto digitálna elektrocentrála až o 40% ekonomickejšie oproti bežným elektrocentrálam.

Tlačí Vás čas a potrebujete prácu urobiť čo najrýchlejšie? Žiadny problém, veľkosť nádrže umožňuje až 7,5 hodín nepretržitej prevádzky (v závislosti na zaťažení). Potrebujete elektrocentrálu často premiestňovať? Praktická rukoväť a nízka hmotnosť značne uľahčuje jej transport. Pokiaľ chcete disponovať vyššším výkonom, môžete tak dosiahnuť spojením dvoch rovnakých elektrocentrál a dostanete sa tak na prevádzkový výkon 1,6 kW.

Technické parametre:
počet fáz: 1f
výkon maximálny: 1,1 kW
výkon prevádzkový: 0,9 kW
napätie / frekvencia: 230V / 50Hz
účinník: 1
obsah vojne: 49,7ccm
max. výkon motora: 1,4 kW (1,8HP) / 5500min-1
štartovanie: ručné
spotreba: cca 0,9l / kWh
objem nádrže: 2,3l
typ generátora: multipól., dig. riadený, invertor.
AC menovitý prúd: 3,9A / 230V
DC menovitý prúd: 8,3 A / 12V
hmotnosť: 14,7kg
rozmery (v. x š. x d.): 39x45x24,5cm