WU651 - Excentrická brúska

Excentrické brúskysú určené pre domácu dielňu i stredné prevádzky, karosárske a lakovnícke dielne a ďalšie. Brúsky možno využiť na brúsenie malých až stredne veľkých plôch, brúsenie drevených a kovových povrchov, brúsenie vytmelovaných plôch, brúsenie karosérií.

  • Patentovaný antivibračný systém
  • Patentovaný systém separácie prachu
  • prachotesný vypínač
  • Systém suchého zipsu
Vibrafree
Pomalšie nemusí byť vždy bezpečnejšie. Čo môže platiť pre riadenie auta, môže byť opakom pri práci sWorxbezvibračním náradím. Bezvibračný náradie rapídne zvyšuje vašu produktivitu, až na 100%, zatiaľ čo udržuje spätné vibrácie extrémne nízke. Ako je to možné? Technológia aktívneho rušenia vibrácií vracia vibrácie späť do obrobku miesto do vašej ruky a tým maximalizuje silu, ktorá ide do brúsenia navyše šetri aj vaše zdravie.
 
Cyclonic Dust Separator
Na rozdiel od tradičných filtrov, ktoré prepúšťajú prach von zo sáčkov,Worx Cyclonicprachový separátor efektívnejšie separuje prach zo vzduchu. Zatiaľ čo štandardné prachové filtre spôsobujú stratu na výkone, sWorx CDSzostáva výkon konštantný. Ďalšia benefit je ten, že vzduch vypúšťanýCDS sytémuje čistejšie a zdravšie pre životné prostredie.
 
3-metrový kábel
Ďalšie jasná výhoda! Napájací kábel, ktorý je ešte dlhšia, než bežne, umožňuje pracovať voľnejšie a predovšetkým bez použitia neskladných predlžovacích káblov.
 
variable speed
Ako už viete rovnaká rýchlosť nie je vhodná pre každú prácu. Vŕtanie v kove vyžaduje nižšiu rýchlosť, inak bude výsledkom spálený vrták a dym. Ale skúste použiť rovnakú nízku rýchlosť pri vŕtaní do betónu - vyvŕtanie otvoru vám môže trvať týždeň. StrojeWorxponúkajú široký rozsah prednastavených rýchlostí, ktoré vám dávajú voľnosť výberu správnej rýchlosti pre vašu prácu.
 
odolné prachu
Vibračné a uhlové brúsky sa používajú v prašnom prostredí. Z tohto dôvodu sa stovky obyčajného náradia často vracia do servisov s poruchou vypínača. To však neplatí pre náradieWorxvybavené protiprachovým kolískovým vypínačom!