SET 5 ECONOMIC - Štvorstĺpový zdvihák 5000kg s přízdvihem a 8CCD senzorová geometrie G818

Štvorstĺpový zdvihák 5000kg s přízdvihem a 8CCD senzorová geometrie G818 v sete za výhodnú cenu. V cene je zahrnutý zadarmo hydraulický přízdvih k čtyřsloupovému zdviháka a otočné pološiny pre geometriu.

Vzhľadom k váhe zariadenie, je cena za dopravu závislá od vzdialenosti k zákazníkovi. Konečná cena dopravy bude oznámená po prijatí a potvrdení objednávky.


Štvorstĺpový zdvihák 5000 kg pre geometriu

Štvorstĺpový elektrohydraulický zdvihák je použiteľný ako pre bežný servis osobných a dodávkových vozidiel, tak hlavne na meranie geometrie kolies, vďaka integrovaným posuvným plošinám a vybraním pre otočné plošiny.
Štvorstĺpový zdvihák na meranie geometrie je rovnako ako ostatné zdviháky Golemtech vybavený radom bezpečnostných prvkov ako sú mechanické západky v každom stĺpe a bezpečnostné ventily v hydraulickej sústave.

Ako príslušenstvo, je k zdviháku možné prikúpiť za zvýhodnenú cenu so zľavou pojazdový hydraulický přízdvih
(18000, - bez DPH) a otočné plošiny pod predné kolesá na meranie geometrie (8000, -). Toto nie je súčasťou dodávky.

Technické parametre:
max. výška zdvihu: 1800 mm
celková šírka: 3148 mm
šírka medzi prejazdy: 830 - 970 mm (nastaviteľná)
celková dĺžka: 5110 mm
šírka medzi nájazdy: 900 mm
Množstvo hydraulického oleja: 12 l

Hydraulický přízdvih 3000 kg
Hydraulický nožnicový přízdvih s nosnosťou 3000kg použiteľný ku čtyřsloupovému zdviháku. Výborný pomocník napr. Pri meraní geometrie. Pohyblivé uchytenie na náš štvorstĺpový zdvihák, možnosť pohybu po celej dĺžke zdviháka.

Zariadenie na meranie geometrie kolies WA G818

Elektronická laserová geometria kolies Golemtech WA G818. Zariadenie na meranie geometrie kolies pracuje s použitím najmodernejších technológií. Meranie je zaistené štyrmi hlavami s 8-mi CCD senzormi. Táto geometria kolies využíva k prenosu dát novú bezdrôtovú komunikáciu ZigBee, ktorá je spoľahlivejší a menej energeticky náročná, takže predlžuje výdrž batérií. Súčasťou hlavného stojana je integrovaná nabíjacia sústava, ktorá umožňuje voľbu medzi rýchlym a štandardným nabíjaním meracích hlavíc zavesených na stojane.

Sada mimo hlavného stojana a 4 meracích hláv obsahuje rýchloupínacie držiaky 11 "-25", prípravok na aretáciu volante, aretáciu pedálu brzdy a ZADARMO pár otočných plošín v hodnote 10 900, - bez DPH.

Meranie zbiehavosti kolies, odklonu, záklounu a príklonu, presádzanie kolies, jazdné os a diferenčné uhol osí atď. Špeciálne programy pre kompenzáciu hádzavosti len posunutím vozidla, bez nutnosti jeho zdvíhania - úspora času a väčšiu presnosť. Program pre meranie vozidiel s nízkymi spojlery, alebo pre malé kolesá. Tlačový výstup s logom a kontakty Vašej spoločnosti.

Súčasťou zariadenia je PC s licencovaným systémom Windows 7, LCD monitor, klávesnica, myš a tlačiareň. Celé zariadenie sa ovláda pomocou sofware pre meranie geometrie kolies v českom jazyku. Softvér obsahuje databázu predpísaných hodnôt pre väčšinu vozidiel, zákazník si môže túto databázu samozrejme rozširovať. Naše zariadenia používajú licencovanú databázu hodnôt Autodata, ktorá sa pravidelne aktulizuje. Ďalej evidenciu zákazníkov, grafického sprievodcu a grafické meranie sa znázornením odchýlok od predpísaných hodnôt.

MERANÉ POLOŽKY

PRESNOSŤ

ROZSAH MEREANIE

PREDNÉ KOLESO

Zbiehavosť

±1′

±24°

Odklon

±1′

±10°

Záklon

±2′

±20°

Uhol symetrickej zbiehavosti

±2′

±20°

Set-back

±1′

±10°

 

ZADNÉ KOLESO

Zbiehavosť

±1′

±24°

Odklon

±1′

±10°

Set-back

±1′

±10°

Uhol jízdné osy

±1′

±10°