Dvojstĺpový zdvihák Golemtech 4000 kg MAXI

Dvojstĺpový elektrohydraulický zdvihák Golemtech 4000 sa radí do kategórie PROFESIONAL. Narozdiel od zdvihákov nižšej kategórie s nosnosťou len okolo troch ton, využijete tento zdvihák pre zdvíhanie ako ťažších osobných, tak i dodávkových vozidiel. Vysoké nosnosti 4 tony samozrejme zodpovedá aj použitie kvalitných zosilnených materiálov. Ďalšou prednosťou tohto zdviháka sú elektromagnetické bezpečnostné západky v každom stĺpe ovládané tlačidlom z riadiaceho boxu .. Pre maximálnu bezpečnosť je pre ovládacie elektroniku použitý 24V rozvod.

 
Vďaka vývoju konštrukcia dvousloupových zdviháka Golemtech je možnosť prerobenia už zakúpeného zdviháka na bezprejazdový model, kedy laná a hydraulika sú vedené zhora. Stačí iba objednať prestavbovú sadu.

Zdvihák Golemtech 4000 je vybavený elektronicky ovládanými bezpečnostnými západkami. Tým sa znateľne zvyšuje komfort obsluhy, kedy nie je potrebné obchádzať zdvihák a vypínať ochranu západky ručne, ako je tomu u zdvihákov nižších kategórií. Všetko sa ovláda elektronicky, pomocou jedného tlačidla. Zdvihák má nízky spojovací prah medzi stĺpmi a tichý chod. Vyniká osvedčenou konštrukciou a spoľahlivou hydraulikou. Tieto stĺpové hevery charakterizuje praxou potvrdený bezproblémovú prevádzku a nenáročná údržba.
 
Dvojstĺpový zdvihák Golemtech má variabilne nastaviteľné asymetrické ramená (výsuvné a kĺbovo natočiteľné) s automatickou aretáciou polohy ich natočenia a automatickým odistením v spustenej polohe. Ľahko tak možno dosiahnuť zdvíhacie body u menších i veľkých automobilov. Konce nosných ramien sú opatrené výškovo nastaviteľnými pätkami. Pätky majú vrchnú plochu zo špeciálnej gumy s optimálnym dizajnom. Vo zvolenej pracovnej polohe sú pojazdné bloky s nosnými ramenami aretované bezpečnostnými západkami, takže hydraulika zdviháku nie je zaťažovaná. Zdviháky sú vybavené aj radom ďalších bezpečnostných a prevádzkových prvkov, napr. Ventily brániacimi preťaženiu, kontrolou rýchlosti spúšťania apod.
 
Súčasťou dodávky sú štandardné kovové kotvy do betónu. Pre pevnejšie a bezpečnejšie ukotvenie zdviháku, je ideálne používať chemické kotvy a závitové tyče.

Odporúčame preto pri nákupe prikúpiť sadu pre chemické ukotvenie, ktorá obsahuje top kvalitné chemické kotvy Pattex (2x kartuša 280 ml) a dvanásť závitových tyčí, matiek a podložiek, určenú priamo pre ukotvenie oboch stĺpov zdviháka.
 
Zdvihák môže byť osadený na betónovú dosku hrúbky min. 200mm z betónu C20 / 25. Minimálny rozmer betónovej dosky je 3900mm x 4500mm. Alternatívne možno namiesto dosky navrhnúť betónové základy pod každým stĺpom zdviháka s pôdorysnými rozmermi 1200mm x 700mm hĺbky 500mm z betónu C 20/25.
 
Možnosť objednania montáže zdviháka za cenu 2500, -Kč bez DPH (cena neobsahuje montážny materiál, hydraulický olej a dopravu montážne skupiny). Túto službu je možné spojiť s dopravou zdviháku, ktorý privezie rovno naše montážne skupina, za zvýhodnenú cenu.

Upozornění: Vzhľadom k váhe zariadenie, je cena za dopravu závislá od vzdialenosti k zákazníkovi. Konečná cena dopravy bude oznámená po prijatí a potvrdení objednávky, podľa cenníka PPL šprint.
 
Technické parametre:
Minimálna výška zdvihu: 100 (200) mm
Max. výška zdvihu 1950 (2050) mm
Výška stĺpov: 2930 mm
Celková šírka zdviháku: 3580 mm (aj s motorom)
Šírka medzi stĺpmi: 2830 mm
Prejazdná šírka: 2550 mm
Motor: 400V (možnosť dodania aj s 220V motorom)
Množstvo hydraulického oleja: 10 litrov (nie je súčasťou)