Elektrický priamotop Master B3,3 EPB

Jedno z najpredávanejších elektrických ohrievačov - ohrievač Master B3,3 EPB s výkonom 3,3 kW je najsilnejšou elektrický priamotop s pripojením do bežnej 230 V zásuvky. Konštrukcia prístroja je robustný a má dlhú životnosť. Priamotop Master B3,3 EPB nájde uplatnenie pri vykurovaní malých i stredne veľkých priestorov.
 
Výhodou je, že pri prevádzke el. priamotopu nevzniká zápach ani dym, ohrievač nespotrebováva kyslík a má nízku hlučnosť. Vykurovacie prvky ohrievače Master B3,3 EPB sú z nerezu, motor je vybavený tepelnou ochranu s termostatom proti prehriatiu. Jednoduché ručné ovládanie ohrievače Master B3,3 EPB dáva možnosť ho pripojiť na zásuvkové spínacie hodiny.
 
Výkon priamotopu Master B2 EPB možno nastaviť prepínačom, ktorý má 4 polohy:
vypnuté / ventilátor / polovičný výkon (1,65 kW) / plný výkon (3,33 kW)
 
Ohrievač Master B3,3 EPB má vstavaný priestorový termostat, ktorý zapne ohrev pri poklese pod nastavenú teplotu. Rozdiel medzi ohrievačmi Master radu EPB a ECA je v dochladzovaním vykurovacej špirály - po vypnutí kúrenia zostáva ventilátor ohrievačov EPB zapnutý dovtedy, kým vykurovacej špirály úplne nevychladnú. Pre tento teplomet je potrebné mať ističa 24 A alebo viac, alebo 16 A samostatný istič.

Technické parametre:
Napätie: 230 V
Hmotnosť: 5,1 kg
Prietok vzduchu: 510 m3 / hod
Max. príkon prúdu: 14,5 A
Výkon kúrenia: 1,65-3,3 kW
Rozsah teplôt: 5-35 ° C
Farba: žltá
Rozmery (d x š x v): 260 x 260 x 420 mm
Termostat: Áno