SET 5 PROFI - Štvorstĺpový zdvihák 5000 kg s přízdvihem a 3D geometriou

Štvorstĺpový zdvihák 5000kg s přízdvihem a 3D geometrie v sete za výhodnú cenu. V cene je zahrnutý zadarmo hydraulický přízdvih k čtyřsloupovému zdviháka a otočné pološiny pre geometriu.

Súčasti dodávky:

Štvorstĺpový zdvihák 5000 kg

Štvorstĺpový elektrohydraulický zdvihák je použiteľný ako pre bežný servis osobných a dodávkových vozidiel, tak hlavne na meranie geometrie kolies, vďaka integrovaným posuvným plošinám a vybraním pre otočné plošiny. Štvorstĺpový zdvihák na meranie geometrie je rovnako ako ostatné zdviháky Golemtech vybavený radom bezpečnostných prvkov ako sú mechanické západky v každom stĺpe a bezpečnostné ventily v hydraulickej sústave.

Technické parametre:

max. výška zdvihu: 1800 mm

celková šírka: 3148 mm

šírka medzi prejazdy 830 - 970 mm (nastaviteľná)

celková dĺžka: 5110 mm

šírka medzi nájazdy: 900 mm

Množstvo hydraulického oleja: 12 l

Nožnicový přízdvih

Hydraulický nožnicový přízdvih s nosnosťou 3000kg použiteľný ku čtyřsloupovému zdviháku. Výborný pomocník napr. pri meraní geometrie. Pohyblivé uchytenie na náš Štvorstĺpový zdvihák, možnosť pohybu po celej dĺžke zdviháka.

3D geometrie s elektronicky nastaviteľnými kamerami

Terčová 3d geometria s automatickými kamerami na stredovom stĺpe. Určené pre osobné a dodávkové vozidlá. Presné meranie celej rady parametrov geometrie kolies prednej aj zadnej nápravy (zbiehavosť, odklon, príklon, záklon, uhol natočenia kolies atď.) Celý testovací proces je veľmi rýchly, trvá len niekoľko málo minút.

Systém používa dve presné kamery s vysokým rozlíšením. Tieto kamery sú elektronicky výškovo nastaviteľné s automatickým sledovaním terčov. Meranie teda môže prebiehať tak na spustenom, tak na zdvihnutom zdviháka a kamery si samy regulujú ich výšku.

Namerané hodnoty sa zobrazujú na prehľadnom LCD monitora a tiež digitálne na spodnej časti zariadenia, takže hodnoty je vidieť aj z pod automobilu, alebo aj z montážnej jamy.

Odrazové terče, ktoré sa umiestňujú na kolesá neobsahujú žiadnu elektroniku, tzn. nepotrebujú žiadne napájanie, batérie ani prepojenie s meracím stojanom. Nie je potrebná žiadna kalibrácia. Odrazové terče sú vyrobené z kvalitného tvrdeného materiálu, ktorý je veľmi odolný a tým vhodný do dielenského prostredia.

3D geometria používa prehľadný ovládací softvér pod OS Windows. Obsluha je tak veľmi jednoduchá, všetko je prehľadne graficky spracované a integrované do sprievodcu celým meraním. Zobrazenie na veľkom 22 "monitore umožňuje ľahké čítanie a zobrazovaných dát aj z väčšej vzdialenosti. Pre pohodlie obsluhy je súčasťou dodávky bezdrôtové diaľkové ovládanie.

U všetkých strojov sa môžete rozhodnúť pre doručenie prepravnou službou, doručenie a montáž našimi techniky, alebo osobným vyzdvihnutím v skladoch v Prahe.

Vzhľadom k váhe zariadenie, je cena za dopravu závislá od vzdialenosti k zákazníkovi. Konečná cena dopravy bude oznámená po prijatí a potvrdení objednávky.