Odpudzovač kún a hlodavcov Deramax PROFI TRIO

Odpudzovač kún a hlodavcov Deramax PROFI TRIO

Sada Deramax-Profi-Trio sa skladá z 3 ks repelentov Deramax-Profi, ktoré sa pripájajú k centrálnemu napájaciemu rozbočovaču pomocou 10 metrov dlhých napájacích kablík. Rozbočovač zlučuje všetky napájacie kábliky a pripája ich k centrálnemu napájacími zdrojmi. Najväčšia vzdialenosť medzi dvoma odpudzovaču s dodávanými kábliky tak môže byť až 20 metrov. Dodávané 10 metrov dlhej napájacie kábliky je ale možné ľahko vymeniť za dlhšie a to až do vzdialenosti 30 metrov. Konektory na dodávaných kablících sú s pružinovým svorkou, takže ak Vám nebude stačiť dodávaná dĺžka jedného kábliku 10 metrov a budete chcieť rozmiestniť odpudzovače vo väčšej vzdialenosti, stačí kúpiť bežnou dvojlinku potrebnej dĺžky a jej odizolované konce len zasunúť do zdierok v konektoroch sundaných z pôvodných kablík ( bez nutnosti spájkovanie).

Výhody sady Deramax-Profi-Trio:
V prípade, že potrebujete ochrániť rozsiahlejšie priestor, viac členitý priestor alebo priestor, ktorý sa skladá z viacerých miestností, je vhodné použiť viac repelentov. Všeobecne sa dá povedať, že viac repelentov v jednom priestore podstatne zvyšuje ich celkovú účinnosť.

Rozdiel medzi samostatne zakúpenými 3ks repelentov Deramax-Profi a sadou Deramax-Profi-Trio:
Ak zakúpite 3ks samostatných repelentov Deramax-Profi (je potreba dokúpiť aj 3ks napájacích zdrojov), budete mať k dispozícii 3 úplne nezávislé odpudzovače z ktorých každý bude mať svoj vlastný napájací zdroj, ktorý vyžaduje pripojenie do elektrickej zásuvky 230V. V prípade zakúpenia sady Deramax-Profi-Trio získate 3ks repelentov Deramax-Profi, ktoré budú pomocou napájacích kablík pripojenej k jednému centrálnemu zdroju napätia pripojenému do elektrickej zásuvky 230V. Ak požadujete viac repelentov Deramax-Profi, zvážte, ktorá varianta bude pre Vás vhodnejšie. Každopádne môžete počítať s tým, že z finančného hľadiska pre vás bude podstatne výhodnejšie sada Deramax-Profi-Trio, než samostatný nákup 3ks repelentov Deramax-Profi sa 3ks napájacích zdrojov.

Sadu Deramax-Profi-Trio nie je nutné vždy prevádzkovať so všetkými tromi dodávanými odpudzovaču, ale máte možnosť použiť jeden, dva alebo všetky tri odpudzovače, podľa aktuálnej potreby.

Cieľová skupina škodcov:Kuny, hlodavce

Typ odpudzovače:Ultrazvukový (bezhlučný). Automatická zmena frekvencie i výkonu
Prostredie: Vnútorné i vonkajšie (vonku je vhodné chrániť pred snehom a dažďom)
Účinný dosah (vo vnútri budov): Až 500m2 (pri použití 3ks zo sady Trio je to celkom až 1500m2)
Účinný dosah 1ks odpudzovače (vonku): Dosah signálu až 21metrů v uhle cca 100stupňů

Napájanie:Napájací zdroj do zásuvky (v sade Deramax-Profi-Trio nie je zdroj súčasťou dodávky)

Vplyv na človeka:Žiadny

Vplyv na domáce zvieratá:Žiadny (okrem chovných myšou, škrečkov, morčiat pod.)
Priemerné mesačné náklady na prevádzku 1ks odpudzovače zo sady v korunách: 10Kč (spotreba elektriny)

Zdroj nie je súčasťou balenia.