STOP & GO Odpudzovač kún (závesný kotúčik)

Špeciálny závesný aromatický kotúčik sa používa ako ochrana proti kunám, ktoré často pôsobia značné škody na vozidlách v garážach, v dielňach, na parkoviskách, odstavných plochách atď. Zvlášť nebezpečné a na opravu nákladné sú kunami rozhryzené vodiče elektroinštalácie, brzdové hadičky, hadice chladenia / kúrenia , manžety, klinové remene a ďalšie súčasti automobilov.

V kotúčika je nasýtený zápachový koncentrát na báze zvieracieho tuku, ktorý citlivý čuch kuny vníma ako pach nebezpečného nepriateľa. Plocha, ktorá produkuje zápach je značne veľká a jej účinnosť je minimálne 6 mesiacov. Na závese kotúčika sa uvádza dátum konca doby účinnosti, čo je smerodajné pre inštaláciu nového kotúčika. Použitie aromatických kotúčikov je univerzálny tak v automobile, tak aj v dome, na pôde, v prístrešku pre auto, na parkovisku, na odstavnej ploche predajne automobilov, v autobazáre, v stodole, v záhradnej kôlni, v stajni pod. Skladovateľnosť kotúčika v originálnom balení činí 2 roky.

Aplikácia:
Kotúčik sa zavesí do priestoru, ktorý má byť chránený pred vniknutím kuny. Po 6 mechoch sa nahradí novým. Účinnosť tejto ochrany, vyvinutá spoločnosťou Norbert Schaub GmbH (leader na nemeckom trhu), je vysoká a mnohonásobne v praxi overená. Aktívna látka kuny nezabijú, ale odpudzuje ich a chráni tak požadovanou oblasť pred ich útokmi.

Množstvo: 1ks v krabičke