Naftový ohrievač Master BV690 FS s nepriamym spaľovaním

Ohrievač Master BV 690FS je najvýkonnejším sériovo vyrábaným ohrievači s nepriamym spaľovaním. Tento obor medzi ohrievačmi má výkon 220 kW stačí aj pre vykurovanie najväčších hál a priestorov. Ohrievač Master BV 690FS je v kategórii ohrievačov s nepriamym spaľovaním je z dvoch najvýkonnejších na našom trhu. Výkon 220kW je istotou, že aj veľké priestory budú rýchlo a účinne vykúrené na Vami požadovanú teplotu. Toto veľké vykurovacie delo je schopné zdvihnúť teplotu v niekoľkých miestnostiach naraz o 30oC počas niekoľkých minút.

Výhoda ohrievačov Master s nepriamym spaľovaním je v zvlášť odvodu horúceho vzduchu a spalín. To umožňuje používať ohrievač v priestoroch, kde sa pohybujú ľudia alebo zvieratá. Na ohrievač BV 690F možno pripojiť 4x hadicu o dĺžke 7.6m. pre odvod horúceho vzduchu. Vďaka tomuto možno vykurovať niekoľko priestorov súčasne alebo možno zašpuntovat ľubovoľný počet vývodov teplého vzduchu a potrebné používať len jeden. To umožňuje postaviť ohrievač mimo objekt a privádzať horúci vzduch priamo do miestnosti. To znižuje hlučnosť v ohrievanom priestore.
 
Pri veľkých mrazoch možno ohrievač vybaviť predhrevom paliva. To umožňuje umiestniť ohrievač vonku, aj keď je vonkajšia teplota pod bodom mrazu.

Ohrievač BV690FS má samostatný olejový horák, elektronickú reguláciu plameňa a obmedzovacie termostat s ručným resetom. Na ohrievanie Master BV690FS je možné pripojiť k voliteľný izbový termostat TH5. Ohrievač BV690FS má prepínač leto-zima pre použitie len ako ventilácia. Je štandardne vybavené podvozkom a spaľovacia komora tohto ohrievača je z nehrdzavejúcej ocele. Vonkajšie lakovaná oceľová dvojitá doska.

Prednosťou tohto ohrievača BV685E je výmenník tepla s vysokou účinnosťou.

Horák na zemný plyn a propán-bután možné dodať na želanie!

Technické parametre:
Napätie: 230 V
Hmotnos: 345 kg
Prietok vzduchu: 12 500 m3 / hod
Výkon kúrenia: 220 kW
Spotreba paliva: 18,6 kg / hod
Max. príkon prúdu: 16 A
Teplota vzduchu: 105 ° C
Odvod spalín: 200 mm
Farba: žltá
Palivo: Diesel / ELTO
Rozmery (d x š x v): 2260 x 800 x 1430 mm
Zapaľovanie: dvojité elektródy
Možnosť termostatu: Ano