Naftový ohrievač Master BV110E E s nepriamym spaľovaním

Naftový ohrievač Master BV 110 E od výrobcu Master, je v kategórii ohrievačov s nepriamym spaľovaním stredne výkonné. Výkon 33kW zaisťuje pohodlné vykurovanie stredných a stredne väčších priestorov. Výhoda naftových ohrievačov s nepriamym spaľovaním je v zvlášť odvodu horúceho vzduchu a spalín. To umožňuje používať ohrievač v priestoroch, kde sa pohybujú ľudia alebo zvieratá.

Na naftový ohrievač BV 110 E možno pripojiť hadicu s dĺžkou 7.6m. pre odvod horúceho vzduchu. To umožňuje postaviť ohrievač mimo objekt a privádzať horúci vzduch priamo do miestnosti. To znižuje hlučnosť v ohrievanom priestore. Pri veľkých mrazoch možno ohrievač vybaviť predhrevom paliva. To umožňuje mať ohrievač vonku, aj keď je vonkajšia teplota pod bodom mrazu. Pri spaľovaní pohonné hmoty sa spaľuje kyslík, z toho dôvodu výrobca doporučuje aspoň 1x denne vyvetrať vo vykurovanej miestnosť i.

Ohrievač Mater BV110E má následnú ventiláciu, spaľovaciu komoru z nehrdzavejúcej ocele. Ďalej má robustnú konštrukciu a odolný vonkajší náter s dlhou životnosťou. Palivová nádrž je súčasťou ohrievača. Naftový ohrievač Master BV110E obsahuje podvozok pre jednoduchú manipuláciu a vonkajší plášť ohrievača BV 110E zostáva stále bezpečne chladný. Kúrenie BV 110E je ľahké na údržbu. Vysoký objem výmeny vzduchu zabezpečuje rýchlu a účinnú zmenu teploty vo vyhrievaných priestoroch.

Technické parametre:

Napätie: 230 V
Hlučnosť: 77 dB
Hmotnosť: 74 kg
Objem nádrže: 65 l
Priemerná pracovná doba: 1 430 min
Prietok vzduchu: 1 800 m3/hod
Výkon kúrenia: 33 kW
Spotreba paliva: 2,71 kg/hod
Max. príkon prúdu: 2,3 A
Teplota vzduchu: 71 ° C
Odvod spalín: 150 mm
Farba: žltá
Palivo: Diesel/ELTO
Rozmery (dx š xv): 1200 x 650 x 1000 mm
Zapaľovanie: dvojité elektródy
Možnosť termostatu: Ano