Naftový ohrievač Master BV77E E s nepriamym spaľovaním

Ohrievač BV 77 E od výrobcu Master, ktoré je vyrábané v Taliansku, je najmenším v kategórii ohrievačov s nepriamym spaľovaním. Výkon 20kW zaisťuje pohodlné vykurovanie stredných a stredne väčších priestorov. Výhoda ohrievačov s nepriamym splaováním je v extra odvode horúceho vzduchu a spalín. To umožňuje používať ohrievač v priestoroch, kde sa pohybujú ľudia alebo zvieratá.

Na ohrievač je možné pripojiť hadicu s dĺžkou 3m pre odvod horúceho vzduchu. To umožňuje postaviť ohrievač mimo objekt a privádzať horúci vzduch priamo do miestnosti. To znižuje hlučnosť v ohrievanom priestore. Pri spaľovaní pohonné hmoty sa spaľuje kyslík, z toho dôvodu výrobca doporučuje aspoň 1x denne vyvetrať vo vykurovanej miestnosti.

U ohrievače Master BV77E je samozrejmosťou možné pripojenie k voliteľnému izbovému termostatu. Ohrievač BV77E je vybavený poistkou zabraňujúcou prehriatiu s následnou ventiláciou, spaľovacou komorou z nehrdzavejúcej ocele, odolným vonkajším náterom a robustnou konštrukciou s dlhou životnosťou. Palivová nádrž je súčasťou ohrievača Master BV77E.

Ohrievač Master BV77E obsahuje podvozok pre jednoduchú manipuláciu, vonkajší plášť ohrievača BV 77E zostáva stále bezpečne chladný. Kúrenie BV 77E sa ľahko udržuje a má vysokú výmenu objemu vzduchu. Ohrievač je vybavené elektronickou reguláciou plameňa.

Technické parametre:

Napätie: 230 V
Hlučnosť: 74 dB
Hmotnosť: 53 kg
Objem nádrže: 36 l
Priemerná pracovná doba: 1 300 min
Prietok vzduchu: 1 549,988 m3/hod
Výkon kúrenia: 20 kW
Spotreba paliva: 1,67 kg/hod
Max. príkon prúdu: 1,5 A
Teplota vzduchu: 93 ° C
Odvod spalín: 120 mm
Farba: žltá
Palivo: Diesel/ELTO
Rozmery (dx š xv): 1180 x 410 x 530 mm
Zapaľovanie: dvojité elektródy
Možnosť termostatu: Ano