Elektrický priamotop Master B5 EPB

Osvedčený elektrický ohrievač s ventilátorom Master B5 EPB má robustnú konštrukciu s dlhou životnosťou. Motor ohrievača má tepelnú ochranu a zabudovaný termostat s poistkou proti prehriatiu. Vykurovacie prvky priamotopu sú z kvalitného nerezu. Master B5 EPB má vstavaný izbový termostat, ktorý zopne ohrievač pri poklese teploty pod nastavenú hodnotu.
 
Ohrievač Master B5 EPB je vhodné pre vykurovanie stredne veľkých miestností, za prevádzky nespotrebováva kyslík, nevzniká dym ani zápach. Ďalšou výhodou je nízka hlučnosť. Ohrievač má nastaviteľný výkon - 4 polohy prepínača: vypnuté / ventilátor / 2,5 kW / 5 kW

Elektrický priamotop Master B5 EPB má zásuvku s päťkolík 400 V / 16 A (trojfázový prúd). Súčasťou dodávky priamotopu nie je napájací kábel, ten je potreba prikúpiť zvlášť. Podstatným rozdielom medzi ohrievačmi Master EPB a rady ECA je funcia dochladzovanie vykurovacej špirály (iba séria EPB) - ventilátora po vypnutí priamotopu zostáva v chode kým špirály nevychladnú - úspora prevádzkových nákladov.

Technické parametre:
Napätie: 400 V
Hmotnosť: 6,4 kg
Prietok vzduchu: 510 m3 / hod
Výkon kúrenia: 2,5-5 kW
Rozsah teplôt: 5-35 ° C
Farba: žltá
Max. príkon prúdu: 7.2 A
Rozmery (d x š x v): 300 x 360 x 380 mm
Možnosť termostatu: Ano