Elektrický ohrievač Master B3 PTC

Elektický ohrievač Master B3 PTC

Potrebujete si kúpiť nové elektrické vykurovacie teleso, ktoré je určené pre vyhrievanie menšíchstredne veľkých priestorov? Potom si určite ohrievač typu B3 PTC rýchlo obľube!

Vadí Vám zápach, ktorý je vytváranie bežnými topidlom? Toto ohrievač neprodukuje žiadny zápach, dym, vlhkosť a ani nespotrebáva kyslík, takže nebudete musela dýchať nepríjemné výpary.

Ohrievač Master B3 PTC sa ideálne hodí pre vykurovanie jednak menších objektov, ako sú izby, kancelárie, garáže, dielne atď., Tak aj pre vykurovanie väčších objektov, ako sú reštaurácie, verejné budovy, športové haly, výrobné haly a pod.

Záleží Vám na tom, aby bolo vykurovacie teleso bezpečné svojmu okoliu? Motor kúrenie disponuje termostatom s tepelnou ochranou, takže si môže byť istý, že vykurovanie je bezpečné.

Nebaví Vás dlho čakať, než sa miestnosť vyhreje? Technológia PTC zabezpečuje, aby sa ihneď po zapnutí rozbehol ohrev na plný výkon, takže miestnosť je vytopená počas niekoľko málo minút.

Ohrievač B3 PTC je navyše šetrný aj na energiu neboli pomocou regulácie ohrev je možné využívať jeho výkon len na polovicu.

Otravuje Vás hluk, ktorý produkuje bežné ohrievač? Tento typ radu PTC sa pýšni veľmi nízkou hlučnosťou.

Parametre:

Hmotnosť: 1,9 kg
Max. menovitý prúd: 8,7 A
Napätie: 230 V
Prietok vzduchu: 97 m3 / hod
Hlučnosť (A) / 7m: 74 dB
Rozsah teplôt: 0-40 ° C
Výkon kúrenia: 1-2 kW
Krytie: IP 21
Rozmery (d x š x v): 175 x 190 x 195 mm
termostat: Áno