Adsorpční odvlhčovač, sušič Master DHA 250

Priemyselný adsorpčný sušič Master DHA 250 je profesionálnym odvlhčovačom, ktorý dokáže odvlhčovať aj pri teplotách pod bodom mrazu (-30 C ° do + 40 C °). Vďaka tejto veľkej výhode je priemyselný adsorpčný odvlhčovač
Master DHA 250 veľmi žiadaným sušičom na našom trhu.

Tento odvlhčovač je najsilnejší vo svojej triede adsorpčných odvlhčovačov. Výkon odvlhčovače je dostatočný aj pre veľké priestory. Jeho široké uplatnenie a robustná konštrukcia robí z tohto odvlhčovače veľmi dobrého pomocníka pri boji s vlhkom.

Tento odvlhčovač je konštruovaný tak, aby vydržal 24-hodinový beh na plný výkon. Rotor je pokrytý hydroskopickou látkou (silikagel). Pri tomto odvlhčovače je potrebné zabezpečiť, aby vlhký vzduch bol odvádzaný do iného prostredia, ako je odvlhčovaný priestor.

Medzi výhody tohto odvlhčovače patrí kryt celého odvlhčovača, ktorý je z nerez ocele. Ďalej nemá kondenzačné nádobu. Pre lepší prenos je odvlhčovač vybavený madlami.
Vďaka pomeru výkonu odvlhčovania (26,4 l / hod) a hmotnosti (len 18 kg) je veľmi žiadaný vo svojej triede, pretože je možné ho prevádzkovať nepretržite.

Využitie priemyselného adsorpčného sušiča Master DHA 250:
stavebníctvo
chladiarne
chladiace miestnosti
automobilová priemysel
technologické procesy
farmaceutický, chemický, potravinársky, elektronický, drevospracujúci priemysel
ochrana pred kondenzáciou pary
ČOV, úprava vody

Technické parametre:
El. príkon chladenia 1400 W
Elektrické napájanie 230/50 V / Hz
Prietok vzduchu: suchý (290) -vlhký (80) m3 / h
Hmotnosť: 18 kg
Rozmer 33.5x35.1x41.2 cm
Odvlhčovanie: 26.4 l / 24hod
Pracovná teplota: od -30 do +40 ° C
Pracovná vlhkosť: do 100% RH