DSR 20 odvlhčovač Amcor

Odvlhčovače typu DSRsú robustné stroje určené na inštaláciu mimo interiér. Sú vhodné všade tam, kde je potrebné zariadenie s vysokým výkonom a je možnosť jeho umiestnenia do priestorov mimo miestnosti, ktorú chceme odvlhčiť. Všetky typy zariadení DSR majú externý regulátor vlhkosti s nízkonapäťovým napájaním. Je to malá škatuľka, ktorá sa inštaluje na stenu na vytipovanom mieste. Odvlhčovače DSR sa pre svoj mimoriadny výkon a priaznivú cenu výborne hodia do priemyselných priestorov.

Odvlhčovače Amcor sú vyrobené z kvalitného nekorodujúceho materiálu. Sú konštruované tak, že vzdušnú vlhkosť odstraňujú na princípe tepelného čerpadla. Vlhkosť vzduchu dokážu podľa potreby udržať v rozmedzí 20 - 80%. Súčasťou výbavy odvlhčovačov Amcor je automatické odmrazovanie. Vďaka jednoduchej inštalácii a ľahkej údržbe je možné odvlhčovače Amcor použiť ako v starších, tak v novo budovaných priestoroch.

Odvlhčovače bazénov Amcor DSR (odvlhčovače vzduchu v hale bazéne) sú nevyhnutné pre vnútorné bazény, pri ktorých nie je zriadená vzduchotechnika. Odstraňujú zo vzduchu vlhkosť, zamedzujú kondenzácii pary na oknách a stenách, a odstraňujú tak príčinu vzniku plesní.Odvlhčovače je možné využiť všade, kde vznikajú problémy so zvýšenou vlhkosťou vzduchu - v bazénoch, v rehabilitačných či telekomunikačných centrách, reštauráciách, kaderníckych salónoch, práčovniach, výrobniach cestovín, kuchyniach a pod.Odvlhčovače sú vybavené prachovými filtrami a zároveň s odvlhčením zlepšujú čistotu vzduchu.

technické parametre 
Odvlhčenie pri teplote 30 oC, RH = 70% (l/deň) 120
Prefiltrovaný objem vzduchu (m3/hod) 1500
Nasávanie vzduchu vopred
Výtlak vzduchu zadom
Objem zásobníka kondenzovanej vody (l) nie je
Napojenie hadice kondenzovanej vody (mm) 16
Tepelný výkon (W) 5800
Plocha filtra vzduchu (cm2) 1855
Elektrické napájanie 230 V/50 Hz
Elektrický príkon (W) 2600
Regulátor vlhkosti externý
Napájacie napätie regulácia vlhkosti 12 V
Elektrické krytie IP 43
Chladivo R 407C
Prevádzková teplota vzduchu (oC) 10 - 35
Rozmer š/v/h (mm) 650/505/661
Hmotnosť (kg) 78