D 850 E-BASIC odvlhčovač Amcor

Odvlhčovač D 850 E - Basicje moderné zariadenie, ktoré vás okamžite osloví nielen vzhľadom, ale aj skvelými parametrami. Je určené pre postavenie na podlahu i na zavesenie na stenu. Odvlhčovač je vybavený elektronickým nastavením požadovanej vlhkosti a dvojrýchlostným ventilátorom.
Lamely, ktorými prúdi odvlhčený vzduch, sú smerovateľné. Prístroj je vybavený indikátorom el. napájanie. Pre svoj príjemný vzhľad sa hodí aj do najluxusnejšieho prostredia.

OdvlhčovačeD 850 E - Basic(D 750, D850 Elektron, ...) sú vyrobené z kvavlitního nekorodujúceho materiálu. Sú konštruované tak, že vzdušnú vlhkosť odstraňujú na princípe tepelného čerpadla. Vlhkosť vzduchu dokážu podľa potreby udržať v rozmedzí 20-80%. Súčasťou výbavy odvlhčovačov D 850 E - Basic je automatické odmra-zovanie. Vďaka jednoduchej inštalácii a ľahkej údržbe je možné odvlhčovače použiť ako v starších, tak v novo budovaných priestoroch.

D 850Odvlhčovače E - Basic sú nevyhnutné pre vnútorné bazény, pri ktorých nie je zriadená vzducho-technika. Odstraňujú zo vzduchu vlhkosť, zamedzujú kondenzácii pary na oknách a stenách, a odstraňujú tak zásadnú príčinu vzniku plesní.Odvlhčovače je možné využiť všade, kde vznikajú problémy so zvýšenou vlhkosťou vzduchu - teda nielen v bazénoch, ale aj v rehabilitačných či telekomunikačných centrách, reštauráciách, kaderníckych salónoch, práčovniach, výrobniach cestovín, kuchyniach a pod.Odvlhčovače D 850 E - Basic sú vybavené prachovými filtrami a zároveň s odvlhčením zlepšujú čistotu vzduchu.

technické parametre
Odvlhčenie pri 30 ° C, RH = 70% (l/deň) 45
Prefiltrovaný obj. Vzduchu (m3/h) 450
Nasávanie vzduchu vopred
Výtlak vzduchu vrchom
Objem zásobníka kondenz. vody (1) nie je
Napojenie hadice kondenz. vody (mm) 13
Plocha filtra vzduchu (cm2) 1500
Elektrické napájanie (V) 230 V/50Hz
Elektrický príkon (kW) 0,96
Regulátor vlhkosti zabudovaný
Elektrické krytie IP 43
Chladivo R 410A
Prevádzková teplota vzduchu ° C 10-35
Rozmer š/v/h (mm) 660/750/345
Váha (kg) 37