DCS388NSET - DCS388N Aku mečová píla 54V + ZADARMO set nabíjačky + 2 aku 18 / 54V 6,0Ah DCB118T2 DeWALT FLEXVOLT

Výhodný set aku mečové píly DCS388N s nabíjačkou + 2 akumulátory 6,0Ah DCB118T2 ZADARMO.

Táto nabíjačka upravuje nabíjací prúd podľa typu batérie. Batériu s kapacitou 6,0 Ah nabíja za 60 minút. LED indikátor stavu nabitia akumulátora. Možnosť montáže na stenu. Kompaktné rozmery pre jednoduché skladovanie. Dodávaná s 2 batériami DCB546 (6,0Ah) XR FLEXVOLT pre maximálnu výdrž a výkon vášho náradia. Baterire majú napájacie napätie 18 V alebo 54 V pre neprekonateľný výkon. Sú kompatibilné s XR 18 V systémom náradia a 54 V systémom náradia FLEXVOLT.

Aku mečová píla bez aku DeWALT FLEXVOLT DCS388N kombinujúci výhody akumulátorového náradia s veľmi dlhou výdržou bez výmeny či nabíjania akumulátora. Nová FLEXVOLT batéria umožňuje využiť výhody akumulátorového náradia s výkonom náradia napájaného káblom. Batérie FlexVolt poskytuje neporovnateľný napájací zdroj 54 V a najdlhšiu prevádzkovú dobu na trhu. Spínač s citlivým nastavením rýchlosti a aretáciou. Dvojpolohová upínacie svorka pílového listu umožňuje pohodlné rezanie a zvyšuje univerzálnosť píly.

Pákové upínanie pílových listov bez použitia iného náradia umožňuje ich rýchlu a jednoduchú výmenu. Otočná nastaviteľná pätka s otvorenou hornou časťou zaručuje dokonalú stabilitu a viditeľnosť pílového listu počas rezu. Špičkový výkon výrobku - spojenie vysokej pracovnej rýchlosti a výnimočné prevádzkovej doby zaručuje najvyššiu produktivitu v tejto triede náradia. Starostlivo testovaný výrobok zaručuje štandardné odolnosť náradia DEWALT. Dokonale vybrúsená ergonómia zaručuje unikátne užívateľsky prívetivé elektrické náradie. Má k dispozícii viac funkcií pre zvýšenie pracovného výkonu, vrátane LED pracovné svetlá a výmeny pílového listu bez použitia náradia.

Technické parametre:

Typ batérie: XR Li-Ion
Napájacie napätie: 54 V
Počet zdvihov naprázdno: 0 - 3 000 z / min
Dĺžka zdvihu: 28,6 mm
Max. Rezná kapacita dreva: 300 mm
Max. Rezná kapacita [Oceľové profily a rúrky]: 130 mm
Max. Rezná kapacita [PVC]: 160 mm
Hmotnosť píly: 3,6 kg

Podmienky na získanie záruky 3 roky.

http://www.dewalt.cz/3/