DCS331NT Aku priamočiara píla XR Li-Ion 18V bez baterie DeWALT

Aku priamočiara píla 18V XR bez batérie DeWALT DCS331NT. Posledná generácia vynikajúce priamočiarej píly radu XR využívajúce technológiu Li-Ion. Súčasť inteligentnej radu XR Li-Ion zaručuje účinnosť a rýchlejšie vykonávanie aplikácií.

Výkonný a vysoko efektívny motor DEWALT PM47 chladený ventilátorom s výmennými uhlíky zaručuje rýchle rezanie a poskytuje rýchlosť až 3000 zdvihov za minútu, čo zaručuje vysokú produktivitu práce. Inteligentné spúšťací spínač a zaisťovacie tlačidlo zaručujú rýchle vykonávanie rezov zvyšujú bezpečnosť práce. Pätka píly nastaviteľná bez použitia iného náradia opatrená krytom proti poškrabaniu umožňuje vykonávanie šikmých rezov v oboch smeroch v uhle 45 stupňov. Patentovaný rýchloupínací výmenný systém pílových listov možno rýchlo a jednoducho používať aj s nástrojmi s upínacími stopkami v tvare T.

Patentovaný antivibračné vyvažovací mechanizmus a gumená rukoväť umožňujú plynulú prevádzku. Trojstupňový predkmit pre optimálnu hladkosť a kvalitu rezu. Vďaka odfukovania pilín zostáva čiara rezu stále dobre viditeľná. Modulová konštrukcia zaručuje bezproblémový servis. Gumový povrch rukoväte znižuje povrchové vibrácie a únavu obsluhy. Zdokonalený ergonomický dizajn. Univerzálna nabíjačka pre použitie s nasunovacími batériami Li-Ion radu XR s napájacím napätím 18, 14,4 a 10,8 V.
 
Rozsah dodávky:
Háčik na remeň
Magnetický držiak nástrojov
TSTAK kufor

Bez akumulátora a nabíjačky! Akumulátory i nabíjačky sú predávané samostatne.

Technické parametre:
Výkon: 400 W
Napätie akumulátora: 18 V
Hmotnosť: 3,1 kg
Dĺžka: 305 mm
distribúcia: CZ
Kapacita akumulátora: Bez akumulátora
Typ akumulátora: Li-Ion
Výška: 215 mm
Počet zdvihov na prázdno: 0-3000 k / min

Podmienky na získanie záruky 3 roky.
http://www.dewalt.cz/3/