DCS690X2 aku rozbrušovací pila na beton 2x9,0Ah DeWALT FLEXVOLT

Aku rozbrusovacie píla na betón 2x9,0Ah DeWALT FLEXVOLT DCS690X2 umožňuje vykonávanie rezov do hĺbky až 82mm bez potreby pripojenia k elektrickej sieti. Akumulátor je umiestnený v priehradke zaistené západkou a je tak chránený pred prachom a vodou, čo predlžuje jeho životnosť a zabraňuje jeho zaseknutiu. Z oboch strán krytu je ku kotúču vedený prívod vody a je tak výrazne eliminovaná prašnosť pri práci. Píla vrátane krytu kotúča je konštruovaná pre maximálnu hĺbku rezu, ktorá činí 82mm a zaručuje jednoduchý priechod kotúča pri rezaní a ryhovanie betónových materiálov.

Je to prvá rozbrusovacie píla na svete napájaná batériám s napätím 54V. Bezkonkurenčný výkon píly bez problémov s káblami, štartovacou šnúrou alebo benzínovými výpary. Kotúč s priemerom 230 mm umožňuje rez s hĺbkou až 82 mm.

Nastaviteľný duálny systém prívodu vody obmedzuje prašnosť pracovných úkonov. Utesnený priestor pre akumulátor zamedzuje vnikaniu prachu a zvyšuje spoľahlivosť píly. Indikátor petížení umožňuje užívateľovi vykonávanie rezu optimálne silou.

 

Rozsah dodávky:

2x akumulátor 9,0 / 3,0 Ah

Nabíjačka

diamantový kotúč

 

Technické parametre:

hmotnosť:6,7 kg

Kapacita akumulátora: 9,0 Ah
model DCS690X2
Napätie akumulátora 54/18 V
Počet akumulátorov 2
Priemer kotúča 230 mm
distribúcia CZ
Otáčky bez zaťaženia 6600 ot./min.
Záruka 2 + 1 rok
 

Podmienky na získanie záruky 3 roky.

http://www.dewalt.cz/3/