Nožnice na živý plot Aku GE-CH 1855 Li Kit Einhell Expert

Neoceniteľný pomocník pri rezaní a strihanie tých najsilnejších živých plotov bez námahy. Veľmi tiché, bezpečné a ľahko ovládateľné. Vďaka absencii napájacieho kábla sa s nožnicami ľahko manipuluje. Pohon je zaistený silnými lítiovými batériami zo série Power-X-Change by Einhell, ktorej najväčšia výhoda je kompatibilita s ostatnými výrobkami z tejto série.

Nože vyrobené z laserom zaistí presný strih. Pre ešte väčšiu bezpečnosť sú nožnice vybavené obojručným vypínačom, ktorý nožnice vypne v prípade, že je nedržíte oboma rukami. Kolektorová lamela zaistí usmernenie padajúceho materiálu.

Výhody nožníc:
Obojručný bezpečnostný spínač s elektronickou brzdou
Hliníkový kryt čepele
Otvor pre zavesenie na stenu
Počítadlo otáčok
Bezpečnostné nože vyrezané laserom a brúsené diamantom
Vrátane akumulátora 1,5 Ah a rychlonabíjčky

Technické parametre:
Rezná dĺžka: 550 mm
Dĺžka lišty: 620 mm
Rozstup zubov: 15 mm
Max. hrúbka driev. materiálu cca :. 11mm
Rezov za minútu :. 2,200
Výdrž cca: 60 min.
Vrátane akumulátora 1,5 Ah a rychlonabíjčky
Hmotnosť produktu: 2,3 kg

Výhody systému Power-X-Change
3 diódové kontrolka kapacity akumulátora. Teplota a napätie batérie sú strážené mikroprocesorom. Ak budete nabíjať takmer úplne vybitý akumulátor, automatika sama prepne do tzv. Opravného módu, čím je minimalizované poškodenie. batérie. Vysoko kvalitné lítiové články Einhell sa sami takmer nevybíjejí, čím je zaručená dlhá životnosť a bezstarostné skladovanie. Nárazuvzdorné gumové povrchové prevedenie pre odolnosť voči nárazom a pevný úchop.