Stříkací pištole ONE+ P 620

Flexibilné trubice umožňuje sprejovať v ľubovoľnom úhlu.Využije posledné zostávajúce farbu v nádobe - minimalizuje plýtvání.Inovativní a patentovaný systém tiež minimalizuje nutnosť riedenie. Výber medzi tromi funkciami: horizontálne, vertikálne alebo guľaté stříkáníIdeální pre vonkajšie steny, garážové brány a přístavbyVhodné pre použitie s akoukoľvek značkou barvy.GripZone ™.

Technické parametre:

Kapacita: 1.000 ml
Plocha prietoku: 4 m2/min
Maľovanie/Pokrytie: 10m2/min
Prietok: 20.5l/hour
Hmotnosť: 1,93 kg

Štandardná výbava:

  • okrúhle špičky
  • vertikálne tip
  • Horizontálne ventilátor tip
  • odmerky
  • Čistiaca sada

Samostatný stroj - bez batérie a nabíjačky

Systém One Plus:

Pružnosť systému One Plus pre Vás znamená, že si môžete zostaviť svoj vlastný systém akumulátorového náradia, a to úplne podľa Vašich prianí, ako a kedy budete chcieť. Kúpte si raz akumulátor a nabíjačku, vyberte si náradie, ktoré potrebujete, as týmto jedným akumulátorom môžete prevádzkovať všetky typy náradia. To znamená, že ušetríte peniaze, pretože s každým novým náradím nebudete musieť znovu súčasne kupovať aj akumulátor a nabíjačku. Možnosťou voľby medzi novým lítiovým akumulátorom s veľkou výkonovou kapacitou a akumulátorom NiCd Vám systém One Plus teraz poskytuje ešte viac flexibility pri výbere presne toho zdroje energie, ktorý potrebujete, aby ste mohli optimálne vykonať svoju prácu.

1. krok: Zaobstarajte si lítiový alebo NiCd akumulátor a nabíjačku

2. krok: Kúpte si stroje, ktoré potrebujete.

3. krok: Používajte všetky stroje systému One Plus jednou batériou.

4. krok: Šetrite peniaze, pretože u Vášho ďalšieho akumulátorového stroje už neba musieť súčasne kupovať ani akumulátor ani nabíjačku