VERDEMAX zavlažovač 9552

Verdemax ponúka široký sortiment zavlažovačov. Prednosťou je použitie veľmi kvalitných materiálov. Vďaka svojmu praktickému a líbivému prevedení zaujme i profesionálov, ktorí hľadajú kvalitu s dlhšou životnosťou.

Zavlažovače sú vyrobené z veľmi odolného plastového materiálu, ktorý zaručuje dlhú životnosť, tiché a veľmi jednoduché zavlažovanie kruhových, štvorcových či obdĺžnikových plôch. Zavlažovače sú vybavené mechanizmom pre jednoduché čistenie. Zavlažovače VERDEMAX sú synonymom pre maximálne spoľahlivé zavlažovanie.

Spoločnosť Verdemax vyrába záhradný produkty pod vlastnou značkou pre starostlivosť, dekoráciu, ochranu a údržbu zelene, a to ako pre fanúšikov, tak aj pre profesionálov v tomto odvetví. Spoločnosť bola založená v 80. rokoch v Taliansku s operačným ústredím v BORETTI. Vďaka širokému spektru produktov sa obracia k zákazníkom, predajcom, záhradným centrám a špecializovaným distribútorom a ponúka im predovšetkým záhradné ručné náradie, aku program, tlakové postrekovače, rozmetadlá, kompostéry, závlahové systémy, detské náradie atď. Ponuka produktov sa stále rozširuje.

Technické parametre:

Maximálna plocha 360 m2
Počet trysiek: 12 - 18
Počet programov: 4
Hmotnosť: 0,9 kg