VERDEMAX AKU fúkač SF20

Aku fúkač lístia Verdemax SF20

Verdemax ponúka široký sortiment záhradného AKU programu 20V. Prednosťou je nízka hmotnosť, ergonomický tvar a použitia veľmi kvalitných materiálov. Vďaka svojmu praktickému a líbivému prevedení zaujme i profesionálov, ktorí hľadajú kvalitné náradie s dlhšou životnosťou a uľahčujúce prácu.

Rozmanitosť záhradného sortimentu Verdemax spĺňa všetky požiadavky ako profesionálov tak i hobby užívateľov.V súlade s ochrannou životného prostredia ponúka tiež Verdemax aku náradia s novou batériou Samsung 20 V Li-ion. Pekný dizajn a zaručená spoľahlivosť robí toto náradie nepostrádateľné pre prácu na záhrade. Dodávané so Samsung batériou a nabíjačkou. Pre vyššiu výkonnosť je možné tiež použiť 20V, 4 Ah batériu, na dokúpenie.

Technické parametre:
Batéria Li-Ion 20V Samsung
Kapacita batérie: 2 Ah
Max. plocha: 300 m2
Prúd vzduchu: 220 km/hod
Hmotnosť: 1,2 kg
Obj.č. 4344

Súčasť balenia je nabíjačka batérie + 1x batéria Li-lon 20V 2Ah.

  • Spoločnosť Verdemax vyrába záhradný produkty pod vlastnou značkou pre starostlivosť, dekoráciu, ochranu a údržbu zelene, a to ako pre fanúšikov, tak aj pre profesionálov v tomto odvetví.
  • Spoločnosť bola založená v 80. rokoch v Taliansku s operačným ústredím v BORETTI. Vďaka širokému spektru produktov sa obracia k zákazníkom, predajcom, záhradným centrám a špecializovaným distribútorom a ponúka im predovšetkým záhradné ručné náradie, aku program, tlakové postrekovače, rozmetadlá, kompostéry, závlahové systémy, detské náradie atď. Ponuka produktov sa stále rozširuje.