Carport KARIBU ECO 2A 62029


Dlhšie drevený prístrešok pre 1 auto, S250 x d676 x v206 cm, plocha 20,55 m2.

Nemecká kvalita od prémiového nemeckého výrobcu Karibu Holztechnik GmbH.

Prístrešok na auto - obdĺžnikový tvar a svojimi rozmermi vyhovuje väčšine modelov vozidiel bežných na slovenskom trhu. Celková zastrešená plocha je 3,04 x 6,76 m. Priejazdná výška je 206 cm. Strechu podopiera šesť drevených stĺpikov 9 x 9 cm. Konštrukcia prístrešku je tlakovo impregnované a je tak dobre chránená proti drevokazným hubám aj hmyzu, ale aj proti nepriaznivým poveternostným podmienkam. Impregnácia je zdravotne nezávadná a úplne bezpečná. Vzhľadom k veľkým plochám strechy a zaťaženie vetrom je nutné pripevniť prístrešok k zemi pomocou zodpovedajúcich zemných kotiev (nie sú obsahom dodávky - možno dokúpiť ako príplatkové príslušenstvo).

Rozmery:

  • vonkajšie rozmery - š 3,04 xd 6,76 m
  • vnútorné rozmery - š 2,50 xd 5,58 m

Povrchová úprava:
Výrobok dodávame v prírodnom dreve (tlaková impregnácia).

Prírodné drevo - pred montážou musia byť všetky stavebné diely ošetrené hlboko pôsobiacim základným náterom a preventívnym náterom proti zamodraniu a plesni, a to z vonkajšej aj vnútornej strany dielcov. Pre konečný náter použite aj vo vnútornom priestore poveternostne odolnou lazúru s dobrými fyzikálnymi vlastnosťami, ktorá ochráni drevo proti vlhkosti a slnečnému žiareniu. Lazúra by mala byť zároveň vodeodpudivá, svetlostála a vlhkosti odolná. Dbajte na to, aby lazúra mala dostatok farebného pigmentu, pretože inak by mohlo dôjsť k zošednutie dreva. Nepoužívajte žiadny lak! Nechajte si podrobne poradiť od odborného predajcu farieb, čo sa týka ochrany prírodného ihličnatého dreva a dodržujte pracovný postup výrobcu náterovej hmoty. Ďalšie náter vykonávajte po dokonalom zaschnutí a vyvetraní. Dôkladnú ochranou dreva ovplyvníte zásadne životnosť produktu. Povrchovú ochranu je nutné pravidelne opakovať (podľa pokynov výrobcu náteru) a výrobok tak udržiavať v dobrom stave.

strecha:
Strecha prístrešku je zhotovená z šedých nepriehľadných PVC trapézových dosiek sily 0,8 mm. Únosnosť strechy na sneh je 75 kg/m 2.

Skladovanie pred montážou:
Pozor, balík s materiálom nie je vodotesný. Folie chráni drevo iba proti znečisteniu. Skladujte preto stavebné sadu až do konečnej montáže v suchu, nie priamo položenú na zemi, chránenú proti vplyvom počasia (vlhkosť, slnko atď.). Neskladovať vo vykurovanom priestore!

Rozmery balenia:

balík 1 - 300 × 118 × 33 cm/272 kg

Dodávame ako stavebnicu v rozloženom stave. Kotviace prvky do zeme (H-kotvy) NIE sú obsahom dodávky.

Výrobok je určený len na súkromné (domáce) nekomerčné využitie.



Kategória: Prístrešky na auto
Výrobca: Karibu Holztechnik GmbH. Nemecko
Šírka (vonkajší): 3.04
Výška (vonkajší): 2.29
Dĺžka (vonkajší): 6.76
Zastavaná plocha: 20.55m2
Zaťaženie strechy na sneh: 75kg/m2
Výška steny: 2.1m
Materiál konštrukcie: tlakovo impregnovaná borovica
Plocha strechy: 20.55m2
Sklon strechy: 1o
Strešná krytina (obsah dodávky): PVC dosky 0.8 mm sivé
Odporúčaný počet ALU-bitúmen rolí na strechu (1x5 m): ks
Odporúčaný počet balení str. Šindľov (po 3 m2): ks
Odporúčaný počet bitov. rolí k strešným šindľom (1x5 m): ks
Odporúčaný počet bitúmen. rolí na strechu (0,5x5 m): ks
Odporúčaný počet H-kotiev do zeme: 8ks
Hmotnosť: 272kg