Benzínový chrbtový multifunkčné profi krovinorez ACTIVE 4,0 Z

Benzínový chrbtový multifunkčné profi krovinorez ACTIVE 4,0 Z

Technické parametre:

Objem motora: 38 cm3
Max. výkon motora: 2,3HP/1,7kW
Model motora: 2-takt Active
štartovanie: Ručné ťahacie štartér
držadlo: D-rukoväť
Objem nádrže: 0.8 l
Záber struny: 260 mm
Strunová hlava: poloautomatická
hmotnosť: 10.6 kg

 

Multifunkčná krovinorezy s hriadeľom ACTIVE EVOLUTION vynikajú univerzálnosťou použitia. Pomocou polené hnacie hriadele môžete napojiť širokú škálu ďalších pomocníkov: fúkače, kultivátory, plotostrihy, reťazové píly a olivátoru ... .atď.

Systém ROTOFIX je patentovaný otočný systém motora, ktorý umožní otočiť motor o 180 stupňov. Veľká výhoda prevažne pri práci s plotostrihom.

Optimálne na kosenie svahov a ťažko prístupného terénu. Pohodlné ovládanie, pretože sa musí viesť len tyč. Veľmi dobrý na sekanie plôch, začisťovanie okrajov trávnikov a pre náročné dokončovacie práce. Skvelá variabilita pripojenia veľkej škály príslušenstva.

Hriadeľ krovinorezu ACTIVE je uložená do 6-tich špeciálne samomazacích priechodiek z dôvodu zníženia vibrácií a pohodlie pri práci.

Pre zníženie vibrácií bolo vývojovými inžiniermi spoločnosti ACTIVE navrhnuté špeciálne patentovej antivibračné zariadenie pre odpruženie motora a riadidiel obsluhy, spĺňajúce tie najprísnejšie normy a kritériá. Ramenné popruhy boli navrhnuté tak, aby bola zaručená maximálna bezpečnosť a komfort obsluhy. Dekompresný ventil slúži pre lepšie štartovanie. Použitý väčšinou pri modeloch s väčším obsahom motora.

Masívne prevodovka navrhnutá a predimenzovaná tak, aby odolala tým najtvrdším pracovným podmienkam. Kompletne vyrobené v Japonsku.

Digitálne zapaľovanie pre lepšiu štartovateľnosť je u všetkých strojov ACTIVE samozrejmým štandardom, zvýrazňujúci profesionálne ráz stroja.