3D Tlačiareň Sindoh 3DWOX 1 + Software

3D tlačiareň Sindoh 3Dwox 1 Single

Model 3Dwox stavia na desaťročiach skúseností spoločnosti Sindoh s výrobou 2D tlačiarní. Táto ľahko ovládateľná 3D tlačiareň s jedným extrudérom disponuje celým radom funkcií pre zvýšenie pohodlia užívateľa a pre dosiahnutie lepších výsledkov tlače.

Rozšírte spektrum použitia tlačiarne
Otvorený (tzv. Open source) systém náplňou umožňuje použitie rôznych materiálov a ďalej tak rozširuje možnosti využitia tlačiarne. Možno použiť aj cartridge s vláknami. Okrem toho je k dispozícii aj automatické natiahnutie a uvoľnenie vlákna.

Vylepšite prostredie vo svojej kancelárii
Vďaka uzavretému krytu a HEPA filtru dokáže tlačiareň 3Dwox 1 od spoločnosti Sindoh zachytiť všetky malé častice, ktoré sa spolu s prachom uvoľňujú počas tlače. Chráni tak vaše pracovné prostredie. Nové krokové motory radí model 3Dwox 1 medzi najtichšie 3D tlačiarne na trhu.

Dokonalé výsledky v krátkom čase
Vysoká spoľahlivosť a monitorovanie na diaľku sú 2 funkcie, ktoré vám u tejto 3D tlačiarne ušetrí veľa času pri sledovaní výsledkov. Začnite s programom 3Dwob Slicer, v ktorom je možné pripraviť a spustiť tlačovú úlohu v režime Easy alebo Advanced. S pomocou internetového prehliadača alebo aplikácie 3Dwox od spoločnosti Sindoh môžete získať prístup ku kamere v tlačiarni a monitorovať tlač vo svojej miestnej sieti. Nakoniec odstráňte flexibilné kovovú podložku, ktorá umožňuje vybratie výtlačku bez náradia.

Tlačiarni 3Dwox 1 budete rozumieť
Ako užívateľské rozhranie tlačiarne, tak softvér pre plátkovanie je k dispozícii nielen v nemčine, ale aj v mnohých ďalších jazykoch.

Tip: pre dosiahnutie vysoko nadpriemerné kvality tlačených 3D objektov použite nastavenie"Easy Mode" a"Slow Speed - High Quality". Vytvoríte tak diela, na ktoré budete môcť byť hrdí.

technické parametre

materiály náplňou PLA
ABS
ASA
PETG
PA
Šírka tlače (max.) 200 mm
Výška tlače (max.) 195 mm
Hĺbka tlače (max.) 210 mm
Vlastnosti tlačovej platne Vyhrievané
typ extrudéra single
pre vlákna s priemerom 1.75 mm
Tryska (Ø) 0.4 mm
Slot pre SD kartu nie
Rozhranie (Počítač/Multumédia) USB
USB Host
LAN (až 100 Mbit/s)
Wi-Fi 802.11 b/g/n
Farba biela
vonkajšia šírka 433 mm
vonkajšia výška 421 mm
Rozmer, hĺbka 439 mm
Prevádzkové napätie (text) 220 - 240 V, 50 - 60 Hz
Vlastnosti 3D tlačiarne 12,7cm farebná dotyková obrazovka
integrovaná kamera
Flexibilné kovové lože
Vr. softvéru
Kategória výrobku 3D tlačiareň


vybavenie

  • Otvorený systém náplňou
  • uzavretý kryt
  • veľmi spoľahlivá
  • Veľmi jednoduché ovládanie