Striekacia pištoľ Aircraft PJ HVLP

Striekacia pištoľ Aircraft PJ HVLP je vybavená nízkotlakovým systémom HVLP a 1,4 mm tryskou. Tento systém poskytuje nízky tlak pri striekaní, čo znižuje množstvo odrazenej farby a vedie k úspore farby.

Vďaka nízkemu tlaku je nižšia aj spotreba stlačeného vzduchu, čo vedie k ďalším úsporám. Tento účinný systém zabezpečuje lepšie pokrytie materiálu farbou a umožňuje plynulé dávkovanie farby a množstva vzduchu.

Striekacia pištoľ je vybavená 750 ml nádobou na farbu a dorazom na jednoduché ovládanie. Pištoľ obsahuje aj filter, ktorý pomáha zabezpečiť čistotu farby a chráni striekací mechanizmus pred znečistením.

Vďaka výhodám systému HVLP a praktickým funkciám ponúka striekacia pištoľ PJ HVLP efektívne a kvalitné striekanie a zároveň šetrí čas, farbu a iné materiály. Je ideálnou voľbou pre maliarske práce a aplikácie, ktoré vyžadujú presné a rovnomerné pokrytie farbou.

Rozsah dodávky:

  • 1,4 mm tryska pre PJ HVLP
  • Nádoba na farbu s objemom 750 ml s uzáverom proti odkvapkávaniu
Špecifikácie: Ventilátor na hydraulické stláčanie, ktorý sa používa na výrobu hydraulických stláčadiel, je vhodný na použitie s hydraulickými stláčadlami:

  • Pracovný tlak: 2 - 2,5 bar.
  • Spotreba vzduchu: 150 - 200 l/min
  • Hmotnosť: 0,7 kg