Stříkací pištole s horná nádobkou FSG-500 Ferm

Striekacie pištole s hornou nádobkou FERM FSG-500 sú vyvinuté na univerzálne použitie a sú ideálne pre domácich majstrov a menej náročné remeselnícke práce. Táto pištoľ umožňuje tvarovanie lúča podľa potreby, čo je výhodné pri rôznych aplikáciách.

Teleso striekacej pištole je vyrobené z kvalitnej hliníkovej zliatiny, zatiaľ čo tryska je vyrobená z mosadze a ihla je z nerez ocele. Táto konštrukcia zaisťuje odolnosť a spoľahlivosť pri používaní. Pištoľ je štandardne dodávaná s tryskou s priemerom 1,5 mm , ktorá je vhodná pre bežné striekanie.

Nádobka tejto pištole má objem 0,4 litra , čo umožňuje pohodlné striekanie bez častého plnenia. Pracovný tlak pištole sa pohybuje v rozmedzí 4,5 až 6 barov, čo zaisťuje stabilný výkon a presnosť striekania. Pištoľ je tiež vybavená rýchlospojkou, čo uľahčuje pripojenie k zdroju stlačeného vzduchu.

Striekacia pištoľ FERM FSG-500 s hornou nádobkou je skvelým nástrojom pre vaše domáce a remeselné projekty, poskytujúca spoľahlivý výkon a jednoduché ovládanie.